- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи...
Хей хора,искам да ви попитам какъв молив(черен) за очи ползвате и дали се размазва,понеже аз имам 3(на Бруклин,Макс Фактор и още един дето не му знам марката) ама нито един от тях не ми държи.Налага се на всяко междучасие да си слагам щот от молива почти няма следа..и мн ме е яд че дадах 8лв на молив който дори не драска хубаво(този на Макс Фактор),а уж марката е най-добрата за козметика
![]()
.Ще съм ви много благодарна ако ми кажете някъф дето да го бива
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И аз съм ползвала на 3-4 марки и все ми се размазва. Сега съм на Pupa и е ужасен молива, но така или иначе не го ползвам много-много. Има значение дали го слагаш от вътрешната или от външната страна на клепача. Ако е от външната надали ще се размазва толкова.
От вътрешната го слагам.Ама аз без молив не мога за тфа е много важно да си зема хубав...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз използвам на Импала и не мога да кажа,че не се размазва, но пък не е много бързо...абе доволна съм става![]()
Ем аз им казвам най-твърдия да ми дадат..ама..![]()
![]()
Бтв за 1-ви път чувам за водоустойчив молив..повече инфо може ли![]()
az izpolzvam edin na Golden rose i sym.. dovolna
Only God can Judge me... Be the Best!
ама моите очи са и сини а те попринцип са много чувствителни и се налага заради някфи такива ефтенийки ся да ми слагат капки в очитеПървоначално написано от Elektra_x
..затва под 4лв за нещо свързано с очите не давам..
![]()
![]()
амиииииииии щот съм гадна метълка и имам постоянно наклепани с молив о4и ще ти кажа едно трик4е - купи си 4ерни сенки и след като си сложиш молива слагай над него съвсем малко сенки
ааааа, има и още нещо, по-твърдия молив верно е по-издържлив, тъй 4е го дръж в хладилника (напълно сериозна съм)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Еми мила аз имам черни сенки ама не моа да си сложа на тва място сенки..а тфа с хладилника ще го пробвам ама колко време трябва да се седи![]()
П.П. http://img178.imageshack.us/img178/1721/01ch9.jpg тука слагам молив![]()
току що я намерих тая снимка,за да покажа че някои май не ме разбраха..![]()
![]()
Emi az sq sam sBruklin, biva go, ao sloji6 mnooogo se razmazva, ma ina4e si izdarja, a sq mislq da si zimam edin na Impala, mislq, 4e 6te e dosta dobar
И моя е някаква куча марка, честно казано, ама се оказа много добър.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
vidqh vodoustoi4iv moliv za o4i na manhatan za 7 lv i si drasnah na rakata i nqma6e mardane. ako nqkoi go e polzval ili e e 4uval nqkakvi otzivi za nego da kaje 6toto mislq da si go vzema
Аз ползвам един немски молив за очи който беше доста скъпичък аз като си го взех от Берлин 15 евро направо сега много ме е яд че дадох толкоз мн пари за него , е да хубав е не се размазва но с почти същия ефект си взех и молив от ейвън за 4 лева![]()
Aз ползвам на Golden Rose и съм доволна
I was lost and I'm still lost...
И аз използвам такъв .. при мен лично въобще не се размазва .. незнам ..Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
![]()
vui gorica nqma otturvane ot 4erniq moliv az si misleh 4e 6e si sloja sao edin put a sega ne moa da se vuzpriema bez 4eren molivaz polzvam BROOKLIN edin takuv zlaten ot vun6na strana inu4e si e 4eren a tfa za senkite e vqrno krusnicata mi tui si slaga daje tq samo senki slaga bez moliv
Днеска си купих един на Манхатън, някаква Party girl серия...приятен е цвета, не съм го пробвала още, ако някой е пробвал може да каже...![]()
ами моя молив на Бруклин е същия и от трита дето ползвам този е най-хубав и най-хубаво черно прави..ама мн се размазва-на 30-тата минута и помен няма..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Моето е на Golden Rose но......... не съм доволна![]()
Аз съм с на AVON и е мноо як-пак се размазва ама не толкова и доста мекичък![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Не знам какво им направиха на тези моливи....имах един и от него горе долу 4-5см е останало- беше адски добър- мекичък, щото аз такива по ги обичам. Сега са като камък...като гледам това на повечето им харесва ама аз докато го нанеса ми се насълзяват очите. Днеска ще ходя да си купя един на Макс Фактор( най - сетне) и ще видим. Дано не ме дразни, защото са ми много чувствителни очитеПървоначално написано от Mimka_sweet