.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен

Молив за очи...

Хей хора,искам да ви попитам какъв молив(черен) за очи ползвате и дали се размазва,понеже аз имам 3(на Бруклин,Макс Фактор и още един дето не му знам марката ) ама нито един от тях не ми държи.Налага се на всяко междучасие да си слагам щот от молива почти няма следа..и мн ме е яд че дадах 8лв на молив който дори не драска хубаво(този на Макс Фактор),а уж марката е най-добрата за козметика .Ще съм ви много благодарна ако ми кажете някъф дето да го бива
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

И аз съм ползвала на 3-4 марки и все ми се размазва. Сега съм на Pupa и е ужасен молива, но така или иначе не го ползвам много-много. Има значение дали го слагаш от вътрешната или от външната страна на клепача. Ако е от външната надали ще се размазва толкова.

Супер фен
    От вътрешната го слагам.Ама аз без молив не мога за тфа е много важно да си зема хубав...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Аз използвам на Импала и не мога да кажа,че не се размазва, но пък не е много бързо...абе доволна съм става

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Всеки молив за очи се размазва, освен ако не е водоустойчив.По твърдите моливи се размазват по малко(Golden Rose например), а по меките се размазват повече.Като си купуваш молив си драсни върху ръката и ще видиш колко е твърд.По твърдите се нанасят по трудно обаче...

Супер фен
    Ем аз им казвам най-твърдия да ми дадат..ама..

Бтв за 1-ви път чувам за водоустойчив молив..повече инфо може ли

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Молив за очи...

имам една френдка дето наскоро си купи един някфа куча марка ама сложиш ли го махане няма и аз се зачудих щот и аз давам по 8 лв уж за хубави моливи пък нейния 1.50 ама тъй и не разбрах марката

Фен
    Град
    Varna
    az izpolzvam edin na Golden rose i sym.. dovolna
    Only God can Judge me... Be the Best!

Супер фен

Re: Молив за очи...

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    имам една френдка дето наскоро си купи един някфа куча марка ама сложиш ли го махане няма и аз се зачудих щот и аз давам по 8 лв уж за хубави моливи пък нейния 1.50 ама тъй и не разбрах марката
    ама моите очи са и сини а те попринцип са много чувствителни и се налага заради някфи такива ефтенийки ся да ми слагат капки в очите ..затва под 4лв за нещо свързано с очите не давам..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    амиииииииии щот съм гадна метълка и имам постоянно наклепани с молив о4и ще ти кажа едно трик4е - купи си 4ерни сенки и след като си сложиш молива слагай над него съвсем малко сенки
    ааааа, има и още нещо, по-твърдия молив верно е по-издържлив, тъй 4е го дръж в хладилника (напълно сериозна съм)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Еми мила аз имам черни сенки ама не моа да си сложа на тва място сенки..а тфа с хладилника ще го пробвам ама колко време трябва да се седи

П.П. http://img178.imageshack.us/img178/1721/01ch9.jpg тука слагам молив

Супер фен
    току що я намерих тая снимка,за да покажа че някои май не ме разбраха..

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Бтв за 1-ви път чувам за водоустойчив молив..повече инфо може ли
    Ами има и моливи и сенки..има водоустойчиви...просто попитай в парфюмерийте

Фен
    Град
    София
    Emi az sq sam sBruklin, biva go, ao sloji6 mnooogo se razmazva, ma ina4e si izdarja, a sq mislq da si zimam edin na Impala, mislq, 4e 6te e dosta dobar

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    И моя е някаква куча марка, честно казано, ама се оказа много добър.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    vidqh vodoustoi4iv moliv za o4i na manhatan za 7 lv i si drasnah na rakata i nqma6e mardane. ako nqkoi go e polzval ili e e 4uval nqkakvi otzivi za nego da kaje 6toto mislq da si go vzema

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз ползвам един немски молив за очи който беше доста скъпичък аз като си го взех от Берлин 15 евро направо сега много ме е яд че дадох толкоз мн пари за него , е да хубав е не се размазва но с почти същия ефект си взех и молив от ейвън за 4 лева

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Aз ползвам на Golden Rose и съм доволна
    I was lost and I'm still lost...

Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    Аз използвам на Импала и не мога да кажа,че не се размазва, но пък не е много бързо...абе доволна съм става
    И аз използвам такъв .. при мен лично въобще не се размазва .. незнам ..

Guest
    vui gorica nqma otturvane ot 4erniq moliv az si misleh 4e 6e si sloja sao edin put a sega ne moa da se vuzpriema bez 4eren moliv az polzvam BROOKLIN edin takuv zlaten ot vun6na strana inu4e si e 4eren a tfa za senkite e vqrno krusnicata mi tui si slaga daje tq samo senki slaga bez moliv

Мега фен
    Град
    София
    Днеска си купих един на Манхатън, някаква Party girl серия...приятен е цвета, не съм го пробвала още, ако някой е пробвал може да каже...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vui gorica nqma otturvane ot 4erniq moliv az si misleh 4e 6e si sloja sao edin put a sega ne moa da se vuzpriema bez 4eren moliv az polzvam BROOKLIN edin takuv zlaten ot vun6na strana inu4e si e 4eren a tfa za senkite e vqrno krusnicata mi tui si slaga daje tq samo senki slaga bez moliv
    ами моя молив на Бруклин е същия и от трита дето ползвам този е най-хубав и най-хубаво черно прави..ама мн се размазва-на 30-тата минута и помен няма..

Супер фен
    Моето е на Golden Rose но......... не съм доволна

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Аз съм с на AVON и е мноо як-пак се размазва ама не толкова и доста мекичък
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Моето е на Golden Rose но......... не съм доволна
    Не знам какво им направиха на тези моливи....имах един и от него горе долу 4-5см е останало- беше адски добър- мекичък, щото аз такива по ги обичам. Сега са като камък...като гледам това на повечето им харесва ама аз докато го нанеса ми се насълзяват очите. Днеска ще ходя да си купя един на Макс Фактор( най - сетне) и ще видим. Дано не ме дразни, защото са ми много чувствителни очите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си