- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи...
Какво стана с молива на Манхатън, който каза че си купила? Не си ли доволна? И аз си търся моливче, което да е поне малко по - трайно.![]()
Ами аз ползвам на Golden Rose авроматичен и съм много доволна,почти не се размазва[/i]
Доволна съм, но не е черен- петролен се води. Сега исках черен да си вмзема, ама в моя квартал на макс фактор не намерих. Някой ще сподели ли някоя марка моливчета дето не са твърди? И още един въпрос имам: някой ползвал ли е молива на ейвън дето е с някакви сенки от другата страна, за да сподели впечатления....Първоначално написано от kaka_lara
еми не съм доволна,най-зле от всички е!Днес обаче с клечка за уши си сложих сенки(черни) под окото и седи точно се едно е молив(даже по яко),от обяд седя така и не е мръднало \Първоначално написано от kaka_lara
/ пробвайте
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ще кажеш ли как за казва?Цена?Първоначално написано от BrokenInnocence
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами аз ползвам някаква неизвестна марка, но съм мн доволна мога да стоя с него цял ден![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Em zna4i az se si izpolzvam edna i su6ta marka 4eren moliv Golden Rose na men mi haresva i ne se razmazva mnogo mnogo .Ama tfa sa molivi vse pak i okoto vse e edno nqkak si mokro i nqma kak da ne se razmajat![]()
Ами моя черен молив е на Chanel и съм много доволна и дори когато ходя на купони цяла нощ почти не ми се размзва![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
a kolko struvaПървоначално написано от sexY_mackA90
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
А и има едни -уж куча марка,ама изобщо не се размазват-Ruby Rose-много са качествени,нищо че са лев и нещо
Днеска си взех един на Bourjois...не беше кой знае колко скъп и си го взех....сложих си го към обяд и още седи....дано се окаже наистина качествен
Ами моя е на Лореал(12 и нещо мисля, че беше), по-мек е обаче държи...особенно ако сложиш в по-обилно количество... пък и какъвто молив да си слагаш, той не може мн време да се задържи от вътрешната страна на окото, а се размазва отдолу - и в това си има чар![]()
Моя е на Импала и съм много доволна. По принцип очите ми сълзят и много бързо се трият моливите при мен, но този му трябва много сълзене да се изтрие, и мисля че е водоустойчив![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ami vij sega, az sy6to predi si slagah molif4e tam,no mnogo byrzo se razmazva6e.Za tva namerih po efikasen na4in: zna4i opyva6 okoto si i sys naostrenmolif slaga6 tynka 4erta plytno do miglite.Taka stava sy6tiq efekt.Ako si durjij oba4e na vytre6nata strana...po mek moliv tarsi .To ne moje da se dyrji mnogo za6toto...kak da go kaja ,v okoto ima te4nost (haha) i vse pak malko ili mnogo se razmazva i iztriva....Az polzvam Golden Rose ,mn e traen.Ama kakto re6i6 de![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...