.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Град
    sofia
    Какво стана с молива на Манхатън, който каза че си купила? Не си ли доволна? И аз си търся моливче, което да е поне малко по - трайно.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами аз ползвам на Golden Rose авроматичен и съм много доволна,почти не се размазва[/i]

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Какво стана с молива на Манхатън, който каза че си купила? Не си ли доволна? И аз си търся моливче, което да е поне малко по - трайно.
    Доволна съм, но не е черен- петролен се води. Сега исках черен да си вмзема, ама в моя квартал на макс фактор не намерих. Някой ще сподели ли някоя марка моливчета дето не са твърди? И още един въпрос имам: някой ползвал ли е молива на ейвън дето е с някакви сенки от другата страна, за да сподели впечатления....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    еми не съм доволна,най-зле от всички е!Днес обаче с клечка за уши си сложих сенки(черни) под окото и седи точно се едно е молив(даже по яко),от обяд седя така и не е мръднало \/ пробвайте
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    И моя е някаква куча марка, честно казано, ама се оказа много добър.
    Ще кажеш ли как за казва?Цена?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами аз ползвам някаква неизвестна марка, но съм мн доволна мога да стоя с него цял ден

БебЕтатаа мииии

Em zna4i az se si izpolzvam edna i su6ta marka 4eren moliv Golden Rose na men mi haresva i ne se razmazva mnogo mnogo .Ama tfa sa molivi vse pak i okoto vse e edno nqkak si mokro i nqma kak da ne se razmajat

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ами моя черен молив е на Chanel и съм много доволна и дори когато ходя на купони цяла нощ почти не ми се размзва
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90
    Ами моя черен молив е на Chanel и съм много доволна и дори когато ходя на купони цяла нощ почти не ми се размзва
    a kolko struva
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    А и има едни -уж куча марка,ама изобщо не се размазват-Ruby Rose-много са качествени,нищо че са лев и нещо

Мега фен
    Град
    София
    Днеска си взех един на Bourjois...не беше кой знае колко скъп и си го взех....сложих си го към обяд и още седи....дано се окаже наистина качествен

Guest
    Ами моя е на Лореал(12 и нещо мисля, че беше), по-мек е обаче държи...особенно ако сложиш в по-обилно количество... пък и какъвто молив да си слагаш, той не може мн време да се задържи от вътрешната страна на окото, а се размазва отдолу - и в това си има чар

Голям фен
    Град
    на луната
    Моя е на Импала и съм много доволна. По принцип очите ми сълзят и много бързо се трият моливите при мен, но този му трябва много сълзене да се изтрие, и мисля че е водоустойчив
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ami vij sega, az sy6to predi si slagah molif4e tam,no mnogo byrzo se razmazva6e.Za tva namerih po efikasen na4in: zna4i opyva6 okoto si i sys naostrenmolif slaga6 tynka 4erta plytno do miglite.Taka stava sy6tiq efekt.Ako si durjij oba4e na vytre6nata strana...po mek moliv tarsi .To ne moje da se dyrji mnogo za6toto...kak da go kaja ,v okoto ima te4nost (haha) i vse pak malko ili mnogo se razmazva i iztriva....Az polzvam Golden Rose ,mn e traen.Ama kakto re6i6 de
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си