- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е мястото на жената?
Oще Русо е казал, че всички се раждат равни. Това схващане е заложено и в Конституцията. Как може някой да каже, че жените не са хора и служат за украшение? Мъжът и жената са напълно равноправни и двата пола заслужават уважение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ахаПървоначално написано от bungle
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Mejdu drugoto e typo da kazva6,4e rodut se produljava samo ot jenata!Rolqta e 50 na 50,za6toto,kakto bez ediniq,taka i bez drugiq rod ne moje da ima!Drug e vuprosut koj go nosi,rajda,kurmi i vsi4kite gadosti,ot koito Gospod e osvobodil mujut za da byde vode6ta figura v semejstvoto!Patriarhatyt suzdava tozi red!Drugo e po konstituciq,kudeto ot na4aloto na 20 vek e zalegnalo pulnoto ravnopravie mejdu dvata pola,kato prava i zaduljeniq-taka i trqbva da bude,no trqbva da se spazvat i nqkakvi moralni dogmi!Estestveno vsi4ko e subektivno i strogo individualno!Първоначално написано от shizzle
мастото на жената ли къде е..? ами в бавареца на 200 000 естествено...
Бавареца на чичкото, дето е с 15-20 години по-голям, нали?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
хаха не точно, ако имаш акъл в главата ще си с млад, красив, който да те уважава и с баварец \Първоначално написано от shizzle
/
Пожелавам ти го в новогодишната нощ. Щото това ще си е истинско чудоПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ммм не, в новогодишната нощ не ми трябва баварец, но според мен не е чудо а въпрос на шанс и както вече казах, сиво вещество в главата, както и естествено държание![]()
Yeah, right, whatever.. :P
Ako tvoq be6e takuv nqma6e da pi6e6 v tozi forum,sama razbira6,nali?Pojelavam ti da si hvane6 takuv,no zatova povqrvaj mi ti trqbva ne samo um,a i dosta dobra vun6nost,za6toto ako o6te ne si razbrala tova se gleda,ama mnooogo!Първоначално написано от malka_sladuranka
Така, де, ако мога да избирам между умна и красива и само умна.. Нали се сещате![]()
Кога ще отговориш на поканата ми да сваляме заедно млади пиченца, когато дойда в София?Първоначално написано от quench
![]()
Левски шампион але але!
Когато му мине цикъла и когато свалят картуун нетуърк от екранПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче, бавареца не е най-важното...Първоначално написано от malka_sladuranka
от къде си сигурен кой какъв е...и защо да не пиша тук в свободното си време, скучно ми е уплътнявам си времето тук, давам мнението си по доста въпрости, общувам с юзърите и така, едното няма нищо общо с другото според мен, и благодаря за пожеланието ти, и да ти кажа външността също не съм я забравила и според мен добрата външност си я имам...Първоначално написано от England
аа кое е най-важното да стоя в кухнята или да съм окраса на някой?!?!?!Първоначално написано от hydra
Нито едното, нито другото.. Важното е да има чувства, разбирателство. Важно е човека до теб да не е някой кретен, с който нямаш какво да си кажеш и т.н. и т.н. Има много мнооого по - важни неща, но явно твоите цели са други.Първоначално написано от malka_sladuranka
не ми обяснявай ти какви са мойте цели, не си ми в главата.., но не смятам че някой го интересува че да обяснявам..Първоначално написано от hydra
А аз обяснявала ли съм ти какви са ти целите?Първоначално написано от malka_sladuranka
айде айде..сега се хвана и за най-малката дума, като кон с капаци, мисля че ме разбра какво искам да кажа, ако не си сама си прави изводите..
Изводите съм си ги направила и мисля да прекратя разговора. Обърнахме го на чат.Първоначално написано от malka_sladuranka
6te dam i moeto mnenie
Ne mislete koi e poveche, staraite se da ste poveche ot samite vie, razvivaite sobstvenoto si az!
Bez znachenie ot pola, kogato 4ovek pretendira che e poveche izrazqva kompleksi, a te sa nai golqmata prechka za shtastieto na horata!
Majyt i jenata trqbva da jiveqt taka kakto se 4uvstvat shtastlivi.
Ima semeistva v koito domakinskata rabota se vyrshi ot maja, za nas bylgarite e stranno, no edinstveno zaradi priemaniqta na ob6testvoto kato sila za izgrajdane na mnenie v horata.Ima semeistva v koito jenata e domakinq, a maja raboti, tova ne q pravi po malko 4ovek, ako tq e udvoletvorena i happy,pishete mnenie za posta mi!
жената е дар за мъжа.....помислете дали може да съществувате без жените...... и аи да не мислиме с някой други части от тялото![]()
ако не беше жената мъжа трудно би оцелял...така че не само че сме равни
ние се нуждаем от тях за да живеем...
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
I dvete.Първоначално написано от ФИЛОСОФЪТ