- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е мястото на жената?
Oh..Много разбирате от философия,егати.Първоначално написано от Aleandra
Русо е казал,че хората се раждат еднакви но не равни в половата си деференция,а в социалното си положение.Тоест не би трябвало хората да се разграничават на бедни и богати.Всички би трябвало да са равни пред закона.
Това да цитираш философ е адски тъпо,ами аз ще ти цитирам Хегел,който казва,че хората не се раждат еднакви и че изначално са различни.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
+1 to rating за RAWRRR.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мястото на жената е...на х*я, а на мъжа- в п*тката, те тва е истината, грубо, но факт- всеки към това се стреми и целият шибан човешки живот се върти около секса! /любовта е само допълнение и извинение/
мъжа и жената са наравно.
защо ли ?
1во - за да се направи бебе са необходими 2ма
2ро - тия двамата не можа да са съответно мъж и мъж или жена и жена трябва да са мъж и жена ако ме разбирате на къде бия че малко оплетох думите ..
Човекът от срещуположния пол трябва да се уважава този който не го уважава не уважава себе си.
Тея които говорят жената служи само за .. (домакински работи и секс) аз не мога да разбера как сте си хванали гаджета изобщо, че те ако ви чуят ще ви бият шута, оо или пишете просто така, за да сте интересни.
А относно надутите пуйки - светът не се върти около вас!
Стига, ве, мъжът и жената са различни. Всеки, който се опитва да ме убеди в противоположното, може да иде на майната си, защото, ако не го направи сам - аз ще го пратя. Не знам кое е по-добре, но са РАЗЛИЧНИ!
Най-малкото, аз не харесвам мъже. Трябва да си много изчанчено животно, за да харесваш мъже!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Tova iz4an4eno jivotno mu vikat pedal!I nqma kvo da se natqga6,ve4e si dokazal,4e ne si ili guzen negonen bqga?Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
Majtap be Willy!Btw,ve4e maj ne e mnogo iz4an4eno,6toto na ostrova da ne ti kazvam kvo stava...max full of this kind of a shit!
bungle , get off from the pc and go back in the kitchen bitch.
![]()
Само не ми казвайте, че се вързахте. Хахаха.
Аз съм за равноправието.
Мир.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Защото много гафишПървоначално написано от bungle
Пък и си жена, все пак.
Ох, егати плиткоумната тема!Много ме дразнят като някой каже:"тука има еди колко си човека и няколко момичета" примерно.Ква е тая дискриминация?
ами като не могат да изпъкнат с нищо друго изпъкват с това че са мъжеПървоначално написано от koalka
Mujete xora li sa ili prosto edni shibani jivotni ?
Mai e vtorota,a?
Sujelqvam mnogo,no mnogobroinite isledvaniq dokazvat,che jenite imat mnogo po visok koeficient na inteligentnost (1) !!!
Sushto jenite mnogo doprinasqt za razvitieto na tova obshtestvo,v koeto jiveem dnes.Ne kazvam che mujete ne doprinasqt,no jenite sa mnogo po komunikativni i razvivashti se,za razlika ot mujete (2) !!!
I nakraq neka se utochnim,che tozi vupros beshe izgluchitelno glupav.Pomislete malko be xora(muje!)kak bixte sushtesvuvali bez jena do sebe si?I ako jenite ne sa xora,a "uskrasheniq" i sa samo za chistene,gotvene i seks(s dve dymi glupavi) razvitieto na sveta,v koito jiveem dnes shteshe da bude sus svetlinni godini po na zad !![]()
Разведох се с бившата ми жена защото тя си мислеше че кукинг и фъкинг са градове в китай.Първоначално написано от {{P}}
2т. системно
Mdam, VREMETO o4evidno se izmerva sus SVETLINNI godini, ako slu6ate taq tuka, e ne 4e e ne6to u4udva6to, imaiki vpredvid 4e i drugite ne6ta koito e napisala nqmat ob6to s istinataПървоначално написано от {{P}}
Ebasi ovcata
![]()
аз съмПървоначално написано от shizzle
изчанчено животно (този лаф ми допадна
).. харесвам мъже ..
а сега по темата: мястото на жената е там където тя сама определи 4е е... (най-ве4е сърцето командва, но както и да е...)
мъжа и жената са като ин и ян -противоположности които малко или много се привли4ат . следователно заемат разсли4ни НО и за двете групи равни длъжности в обществото и семейството. вси4ко се корени в това кой е по силния-мъжа или жената (ако в същост питате кой командва- зависи от семейството- "мъжа е главата а жената е врата").
Първоначално написано от Анонимко
Hah .. vsichko e istina ot tova,koeto sum napisala.Sega tova,che ti ne go znaesh ne oznachava che ne e taka!![]()
абе да седят само в кухнята и спалнята и това е мястото на жените .. пък ако искат може да одят на работа и да ме хранят..![]()
Първоначално написано от {{P}}
Овцо космата,хоси се гръмни!МНОГО МРАЗЯ КАТО НЯКОЙ СИ ИЗМИСЛЯ СТАТИСТИКИ КАЗВА,ЧЕ БИЛО НАУЧНО ДОКАЗАНО,4Е ЕДИ КВО СИ!А ТАЯ ОВЦА СЪВСЕМ УСПЯ ДА МЕ ВБЕСИ КАТО КАЗА 100% ЛЪЖИ И ОБЪРНА НЕЩАТА НА 180 ГРАДУСА!МЯСТОТО ТИ Е ПРИ ДРУГИТЕ ФЕМИНИСТКИ,КОИТО НАЛИ ЗНАЕШ КАК СВЪРШИХА-ЗА СПРАВКА ВИЖ ДРУГАРЯ САДДАМ...СИГУРНО НЕ МУ Е ПРИЯТНО НА ВРЪТЛЕТО!
А и Китана,той имаше предвид за мъжете,дето харесват мъже(тоест педалите),че са изчанчени!За тебе какво по-нормално...
Абе то времето се измерва със свелинни години, слушайте я тая и може да станете прости като нея.
Абе ужас,братче-успя да ме вбеси за секунди!Аман от комплексарки!Очаквам и другите да я понапсувате за да защитим честта естествно!
хаха England много навътре го взе т'вахора - различни, мнения - всякакви.... наистина {{P}} си беше доста крайна...
ама чак пък да се изнервяш за такива глупости
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
E,ne moga!Prosto takiva mneniq me vbesqvat!Osobeno kato sa izpulneni s luji i celqt da zabludqt mladite hora,koito sa gotovi da povqrvat na kakvi li ne gluposti,vkliu4ielno i na tezi na edna sexistka i sektantka!
от мнението й изглежда доста афектирана от мъжката половина на човечеството![]()
а и който си има установено становище по въпроса колкото и да е млад не вярвам да се заблуди от подобен пост![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Purvo nqma nujda me obijdash!.. Az si zashtitavam tezata .. i ako az sum "ovca kosmata" to kakuv e toq deto puska tema "jenite okrasheniq li sa ili i te sa xora " ?Moje li da me obesnish...Taka kakto ti se obidi taka se obijdam i az !Първоначално написано от England
Estestveno che sme xora i si izkazax moito mnenie za vas,i zemi procheti nqkoq kniga ili se razrovi iz neta za da vidish,che ne si izmislqm .. Right ?
{{P}}
По (1) -> нищо не е "научно доказано"
По (2) -> да, жените са много по-социално ориентирани. за разлика от мъжете, които по принцип са кариеристи и пробивни.
England
Toчно жените имах предвид под "изчанчени животни"И преди феминистките да ми скочат, искам да отбележа, че това си е просто закачка ^_^