- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е мястото на жената?
е добре, де, поне за какво става дума, общо казано!Първоначално написано от bungle
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
не, то е отделноколкото повече работа има една жена, толкова по-малко време й остава да мисли за феминистки глупости
![]()
е, ти ме разби! че ти такава дето мисли ли ще си вземеш?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Seizure of Power, ахахахам къртиш мивки пич!
Ама едва ли някоя от тея феминистки и е идвало на акъла, защо няма аналогичен термин на феминизма, но отнасящ се за мъжете, ама и не вярвам да им стига акъла за това, защото умни жени-феминистки -> няма![]()
няма защото до сега не е имало преиод във времето, когато мъжете да бъдат така притискани. и има момичета, които са се замисляли над това. друг е въпроса, че аз съм меко казано против крайния феминизъм. в крайна сметка сме човешки същества... всичките. но да не говорим, че съм много против мъжете, които смятат жената за втора стока...Първоначално написано от Анонимко
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Мястото на жената?
Босокрака и бременна в кухнята.
Nitshe e kazal : Pri jena li otivash ? Ne zabravqi kamshika![]()
жената е повече човек от мъжа
Първоначално написано от .:AdElInA:.
бе, по-умна може, ама да е баш по-човек... нещо се съмнявам. май сме горе-долу с еднакви анатомични характеристики... и сме хора...
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Ajde momi4eta,priznavajte si,4e ste feti6istki i obi4ate izvrateniq sex!Abe momi4etata sa s po-mrusni misli daje spored men...MAj toq deto po-malko govoril pove4e dejstval...istina bilo!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Btw,Ista po4va6 da me drazni6 s tvoq vurl feminizum i ako ne prekrati6 6te vleze6 v ideologi4eski spor sus student po pravo ot University of Brighton,kudeto sus sigurnost ne bi bila v izgodna poziciq!
Btw,dulgo 4etoh tozi otkaz i taka i ne razbrah kak edna jena moje s druga jena,a edin muj ne moje s drug muj!Ako govorim za sex-vinagi moga da pravq sex s muj,no prosto li4no na men ne mi e priqtno,a imam dosta priqteli,koito sa homosexualisti i tova ne gi pravi ne6to po-malko ot vas-naprotiv,uverqvam vi,4e v tozi jivot sa napravili mnogo pove4e ot vseki edin ot vas!Ako govorim za semejstvo-ne6tata sa ekvivalentni-absurdno e suzdavaneto na normalno semeistvo ot ednopolovi i ne slu4ajno tova e zabraneno v po4ti vsi4ki durjavi po-sveta,kato dolno i neeti4no,vupreki 4e spored men trqbva da se pokazva po-golqm liberalizum v tazi nasoka...Kolkoto do LIZbijski sex-tova ne e sex a lizane,na jenskiq polov organ na dadena jena ot druga takava-tuk sexut lipsva...V zakliu4enie 6te kaja-normalniqt sex rules away!Първоначално написано от He3HauKa
ау, ами сега??? тц-тц-тц... горката Аз... какво ще правя! знаеш ли колко ми дреме, за каквито и да било студенти. знам ги аз как влизат там всичките... пфу... хах нали си имам прознати и аз. не съм вчерашна. отгоре на всичкото нито знаеш аз каква съм, що съм. моля ти се... семшни сте ми. и ако въпросния студент по право (ах, недей... ) си ти... още по-смешно ми става, че се вреш по детските форумчета... хах... иска ми се да не си ти... просто не мога да повярвам, че има и такива хора...Първоначално написано от England
и BTW като ще говориш на български, поне пиши на такъв!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Az go kazah v kryga na 6egata i s dobro 4uvstvo,a ti 4isto kompleksarski preeksponira6 s tozi fakt!I po tvojta logika lesno moga da razbera kakva si 6tom opredelq6 tozi forum kato decki!Protivore4i6 si po dosta glupav na4in,a ezikut,na kojto 6te pi6a si izbiram az!
аз да съм казала, че не съм дете? нещо такова нейде да си видял?Първоначално написано от England
и всички знаем, че ти ще избереш на какъв език да пишеш, все пак си голям и зрял човек, студент по право, нали така?
и ако въобще не ти е известно, малко би ми било трудничко от написаното да разбера в какъв кръг и с какво чувство го казваш...
и комплекси... да, имам... но не са в този аспект![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
I az kakto sama razbira6 ne moga da razbera v kakuv aspekt sa ti komplekstite,no az gi use6tam v strogo opredeleniq i konstatiram,4e spored men ima6 tam-moje da gre6a,no go pravq za tvoe dobro za da se oporavi6 i da ne izkazva6 mujemrazki i feministi4ni vuzglasi,za6toto kakto te ne sa uspeli,nqma da uspee6 i ti...Priqtelski suvet,puk dali 6te go prieme6 si e tvoj problem!
Btw,temata e iz4erpana,tupa,duvkana i mneniq razli4ni vinagi 6te ima-toest konsensus ne moje da ima!Uspeh!
ти луууд ли сиПървоначално написано от ФИЛОСОФЪТ
![]()
![]()
![]()
![]()
не е човек много ясно
шегувам се естествено
абе аз бтв го имам уж тоя сладур и в подписа,ама нещо ми изчезва.стои няколко мения и се изпарява!нз що така!!!Първоначално написано от Иста
![]()
мноо тъпо!
Нитше?Кой е той?Първоначално написано от OtherDimension
Може би ум..пича в огледалото с който Ницше си мие зъбите?
А защо не продължиш цитата?
"При жена се ходи в камшик в ръка и роза в другата!"
Не трябваше да спестяваш втората част,тя променя всичко.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
въпроса е, че виждаш неща, които ги няма. въобще не съм крайна феминистка... и не изказвам мъжемраски мнения... това, че м интернет, не може да се води нормален разговор, особено в тези форуми е причината особено за разминаването ни... както и да е. поне в едно съм съгласна - няма смисъл да продължаваме с тебата и т.н.Първоначално написано от England
а относно, това дали имам или нямам комплекси... мисля, че имам досаттъчно акъл и опит в тая област, за да се оправя и сама![]()
![]()
![]()
хайде, здраве, щастие, мир и любов!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
В кухнята.
Жената трябва да почита и уважава мъжа си. Да не му противоречи и да бъде негов верен спътник и упора Така ме е възпитавала мама и утре като се заженя, ще уважавам много мъжа си. Пък вие с тези изкривени разбирания тук, няма да имате здрави семейства.
Ахаха ма тая тема още ли я дискутирате. Мисля че не е нужно, повече от ясно е че ЖЕНАТА Е УКРАШЕНИЕ, НЕОДУШЕВЕН ПРЕДМЕТ.
Ето такива жени харесвам, хубаво ще е да има повече като тебПървоначално написано от Миличката
![]()
Това за всички ХОРА е ясно, но за жЕНИТЕ не е, защото те естествено не са хора, а трофей и украшения създадени за разтуха и наслада на ЧОВЕКЪТПървоначално написано от Black_JAG_Bundy