Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Цитирай Първоначално написано от Иста
Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Иста, хаха ако това да те връзват (и др подобни) се смята за изкривяване... хмз... май и аз имам някъв проблем и сериозно трябва да се замисля
е, психическо изкривяване си е. ясно е. харесва ти да се подчиняваш, дрън-дрън... въпроса е, че не ти пречи и не е УОУ завзело живота ти. идва от цялата работа с доминанта... с това, че мъжа като господар е вкореняван в поведението ни още от малки... хах... иии... както е било първо матриерхат, после патриерхат... сега ще се върнем към началото си
хаха абе на мен ми харесва да ме връзват и да връзвам понякога е по-хубаво ти да движиш парада психическо изкривяване глупости...аз на това му казвам просто разкрепостеност... \/ на колко момичета още примерно би им харесало или би им се искало... но нямат смелост да го направят или ги е срам...
еми, според мене си е изкривяване, ама въобще не ми пречи... в крайна сметка резултата е важен, нали така?
иначе... зависи... има само едно момче, което ми харесва да връзвам и да си играя с него... рарррррррррррр... иначе... сегашното гадже... направо не издържам... дори като говоря/пиша за това и вечеееееее