- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- DrYgAtA ...
obichash nqkoi ... a toi e s dryga ! Kakvo po-skoro izpitvate kym neq !? omraza,bezrazlichie,prismeh ... ili ?!![]()
може би по-скоро завист, че той е предпочел нея и че явно тя има нещо повече от това, което притежавам аз![]()
ПодкрепямПървоначално написано от anito.sl
Може би завист за това,че той е предпочел нея пред мен.Но не си мисля,че тя има нещо повече от мен,защото тя има едни предимства и недостатъци,а аз други.Така че и аз имам нещо,което тя няма.
Не ми се е случвало, но предполагам, че ще ме е яд не на нея, а на него... все пак той е избрал да бъда с нея![]()
Никога не завиждам на врагът си...Едно нищо изпитвам към нея(за момента я няма),пълно безразличие,а й така трябва..С какво мога да и завиждам..Сега се сещам за момчето,което харесвах преди,но не излезна нищо,защото имаше приятелка
,колко е жалка,просто няма за какво да и завиждам,а й е от едно село-доста проста честно казано,правеше ми някакви циркове,но на простака отвръщай с мълчание \
/ .Дори и като минавам покрай нея,когато е в града и се усмихвам и гледам как ме гледа на кръв...Направо перфектно,аз само се смея
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Веднъж бях в такава ситуация...отначало я презирах (тя също не ме харесваше особено..),защото тя беше тази,която го прегръщаше и целуваше,тази която беше с него...тъй като това продължи много дълго в един момент ми стана безразлична-нищо лошо не мислех за нея,а чисто и просто и завиждахНикак не е приятно,но се случват и такива неща
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
nasty_fevala ... tka i trqa da e !
Ами случвало ми се е веднъж..Не е много приятно де хах.А иначе в 1-я момент,когато разбрах (а пък и аз я познавах де) ми стана няква антипатична,много,даже може да се каже и противна..Но след това като помислих малко 5-6 дни след това и видях,че момичето не е виновно за нищо..Така че сега даже сме в приятелски отношения с нея (е те скъсаха вече с този,който аз го харесвам де),но все пакНо в никакъв случай не съм й завиждала,защото си знам цената и не бих се подценила толкова,че да завиждам!:}...
f@nt@zi@
moje bi e nqkak ... hem bezrazlichna .. hem smeshna ! nz tochno,no adski mn i se draznq![]()
Ми гадно ми е определено...като знам колко искам да съм на нейно място.Но стискам зъби.Ревност и тъга изпитвам в този случай...и облекчение, когато въпросното момиче се провали... човешки чувства
Ами при мен е така,бившия ми може би единственият,който съм обичала в жибания си живот някога, сега има гадже...5-6 месеца ходят...мисля е за елементарна курва по тва дет ми казвал за нея,къде учи,че пуши трева и се напива...не я ненавиждам нито мразя...просто ми е безразлична,може да е мн по красива от мен,не знам не съм я виждала дори и на пик,но е под нивото ми...щом е избрал нея нека е щатслив...рано или късно всичко на тоя свят се връща и ще дойде ден когато той ще плаче за мен и ще ми се моли![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
emi vatre6no sigurno 6et q preziram!no za pred nego i pred neq sam kamak!pokazvam bezrazli4ie...no s vremeto prezrenieto minava v bezrazli4ie!no tva ako obi4a6 de
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ОМРАЗА!!!!!!!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
алеле мноооогооооо омраза и гняяв мн ще ме е яд и дори и да казвам че не бих се сбила с която и да е тя за да не се излагам бих я пречупила вупреки че никогга не съм гледала с добро око на боя а и ме е страх да се бия,но за това момче което съм сега 1 нещо което не бих направила е да убия некоя или да се самоубия!леле голям гняв имам!дано не ми изневери че ще умра от яд!защото все пак тои ми е истинската първа лиубов(ходиме се пак 1 година и 4 месеца това е много за мен!естествено искам още много години)много се отклоних от темата!
Еми, не съм изпадала в подобна ситуация, но определено не е приятно любимият ти човек да е с друга.Омразата е доста силно чувство и аз не мога да мразя за сега, за това...не омраза.Може би ще ми бъде доста откровено неприятна, но незнам за повече.
По-скоро безразличие...
щом е избрал другата значи има нещо в нея,което е по-добро от мен в неговите очи.. избора е негов! И да го мразя и да не го мразя нищо няма да променя.
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
dryga ... rano ili kysno momcheto se vryshta pri momicheto![]()
Първоначално написано от madlencheto:)
завис че е с нея а не с мен![]()
Не се заричайте така...той щял да тича след вас,да ви се моли...блаааСъжалявам,но това са глупости,някакви клишета чути-недочути,които може би няма и да се осъществят...много повече,от всяко друго качество,ме отвращава отмъстителността у хората.Как въобще е възможно да използваш всичките ти познати обидни думи,подли методи на действие и мръсни планчета,срещу човека,на който до вчера си се кълнял в любов...избеснявам ей! Злоупотребявате (не всички,но повечето) с чувствата-собствени или на околните-и това е гнусно
Да приемем,че бившият ви не е изверг,който ви е счупвал от бой или е потъпквал достойнството ви систематично...тогава как,по дяволите,успявате за 1 ден да го намразите?! Ако ви е причинявал нещо от горе споменатите или подобни неща,то тогава изобщо знаете ли какво е това любовта?! И мога да изпиша още много,но май трябва да си лягам,защото ми е изключително нервно (и вие сте късметлиите,които го отнесоха)...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше