- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вяррно ли пениса изхръвля 3 л. сперма като се празни?
Човек, ти с кофите ли я събираш после тая сперма е? Уау 3 литра!Първоначално написано от Анонимко
П.С. Ей Пойзън с всяка снимка ставаш все по-секси ама предишната беше по-яка :P :P :P :P
a slona kolko li hvyrlq togava?baaa...sled 2-3-5-10 izhvyrlqniq i ve4e moje da pluvate v sperma
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Вие в момента да не пробвате колко сперма се хвърля?Първоначално написано от c0ca1na
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от _Becko_
![]()
-Защо слона, като е*е слоницата, му се въртят очите?
-Отмерва литрите.
Ей Шницел, колкото и да е странно всеки път като бия чикия и всеки път пада върху аватара ти и то точно на устата. Явно привличаш спермата от далече пък и човека на аватара ти доста се облизва, разбирам че си ти. Пък и какво странно има, ти сам си призна че си опитвал сперма и то не само собствената си.Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
Аа, виж сега, тука нещо не си разбрал. Само собствена съм пробвалА и де го видя това облизване на аватара ми.. И тези шушлеци и глупости.. Никога не съм се вглеждал толкова много. Това за мен е просто пич-непукист, който си се кефи на музиката. Фактът, че ти си преобсебен от особата ми и мастурбираш на тази малка картинка.. Виж, аз следвам финанси, не психология!
edit: добре, де, това за мен е повече от пич-непукист, който се кефи на музиката, по тази малка картинка мога да развия цяла философия, но да не се отплесваме сега ^_^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да не стават грешки, лъскам си на Пойзъна ама все пада върху теб. Къде следваш финанси? В някоя болница за сексуално за хора с увреждания по време на смяна на пола ли? Всичко ще ти мине ! Аз знам че си силно момиче. Относно за спермата, глупаво е да се правиш на ударен затва. Писа го наскоро в един пост, и ти спомена че спермата имала солен вкус щото си живял във Варна и защото имаш огромен опит в опитването на сперма по крайбрежието. Никой неможе да се скрие от същността си Шницел. Разкрит си душко. Лапай дръвчето!Първоначално написано от shizzle
Добрее, добрее, нали знаеш лафа за Умнияя, дето се облегнал на стената и стената паднала. Изводът? ПО-умният винаги отстъпва.
abe 4ove4e ti si bolen!!! mnoo malko be!! normalnoto e po 7-8 litra!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
hahahaha eto edna qka tema, samo 4e 4oveka ne kaza koi e spe4elil spora ^^
е глупости! толкова малко само... нещо те ебават... по 15 литра поне!!! то затова е и проба с гълтането
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Защо никога не попадам на такива мъже?...Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dark_angel3
Представи си тогаз пича-рекордьор с 27 чекии за 1 ден кво е напраил. Направо се е улялПървоначално написано от Иста
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
КАЛФУНИ! 3 ЛЪЖИЦИ СЕ ИМА ВПРЕДВИД!
WHAT!? Май тук се сблъсках с непозната женска фантазия! Я разкажи, че ми стана любопитно?Първоначално написано от mysterious angel
Не обръщай внимание на коментари от тоя тип. Аз съм некво странно момиче с наистина развинтена фантазия... Доста такива изцепки ще срещаш.![]()
Първоначално написано от dark_angel3
Що бе, лошо няма във въображението...Мъжете нали се кефят да се изпразват на гърдите на жената /или поне моя
/, що не вземе после да тегли един език а?
![]()
Първоначално написано от Анонимко
брато, аз съм тъп имам тъпи приятели познавам тъпи хора чувал съм адски тъпотии на тъпанари , но ти просто ме изъмяваш със тъпотията си
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Да не си крава ле...
Или не..и си детето от шадравана..
Как жена ща прибере 3 л сперма за забременее..детето 30 кила ли ще е през първия месец на бременноста?![]()
![]()
На мен женските фантазии са ми слабост! Наистина ми е интересно! Ако не искаш тук - на ЛС (само някой да не каже, че те зарибявам ^^) Ако не си забелязала, тук сме се събрали една група освободени хора, които обичат да чуват нови неща!Първоначално написано от mysterious angel
![]()
Ти си извратена, бе!Първоначално написано от jeditte