.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Btk i problema s Unibg

Zdraveite iskam da popitam tezi koito sa na btk mogat li da vlizat ve4e v irc zashtoto az oshte nemoga :[ Ako nemoje da se vliza a vie vlizate po kakav na4in? i ako znae nqkoi alternativen server ili ne6to takova s koeto moje da se 4ati ..
    mersi predvaritelno

Град
    Панама
    Аз не моа ,а преди 2 дена си влизах. искам си влизааааааам

Ми аз понякога влизам със сървър irc.grizmin.org , но само понякога
    Za Da Me4taEsh Ne Ti e NuJnO NeBe, OsEqNo SuS ZvEzDi. PrOsTo OtKrii TaZI, KoqTo BlEsTi EdInStVeNo i SaMo Za TeB!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    [quote="the|m0wer|"]Ми аз понякога влизам със сървър irc.grizmin.org , но само понякога [/quote

[09:54:49] * Unable to connect to server (No Route to Host)
    tova mi ispisva kato sa opitah da vlqza s toq server deto gy napisa

a po temata i az nemoga da vlizamm .. ot 1 mesec i pove4e .. predi 2 dni i az mojah da vlqza ama za kratko
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Точно затова влизам понякога, сървъра не е много стабилен още
    Za Da Me4taEsh Ne Ti e NuJnO NeBe, OsEqNo SuS ZvEzDi. PrOsTo OtKrii TaZI, KoqTo BlEsTi EdInStVeNo i SaMo Za TeB!

aham qsno ... uff ve4e mn im sa nervq .. sqkash nie sme vinovni zaradi 2ma ili 3ma drisliovci

Ми да така е
    Аз имам няколко теории, защо на ебават така, ама ще си ги запазя

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хахахаха не ми казвайте, че са изнесли цялото БТК заради 1 дрисльо

Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Хахахаха не ми казвайте, че са изнесли цялото БТК заради 1 дрисльо
    xAXaaa mda to napravo si e smeshno no e samata istina

Guest
    edinstveniq variant BTK useri da vlizat v irc e BNC!V momenta e super qko 6toto BNC moje da se pory4ash 4rez sms, za pove4e info: www.shellsbg.net -. shell hosting-. vhost, Ako ima nqkoi koito ne e razbral da pi6e na mail seriozna_ligla@abv.bg

Guest
    edinstveniq variant BTK useri da vlizat v irc e BNC!V momenta e super qko 6toto BNC moje da se pory4ash 4rez sms, za pove4e info: www.shellsbg.net -. shell hosting-. vhost, Ako ima nqkoi koito ne e razbral da pi6e na mail seriozna_ligla@abv.bg

ICe`Cube
    Guest

Koito e na BTK she mu go butnem u gazy ! :D AXAXA

[quote="tainstvenata"][quote="the|m0wer|"]Ми аз понякога влизам със сървър irc.grizmin.org , но само понякога [/quote

[09:54:49] * Unable to connect to server (No Route to Host)
    tova mi ispisva kato sa opitah da vlqza s toq server deto gy napisa

a po temata i az nemoga da vlizamm .. ot 1 mesec i pove4e .. predi 2 dni i az mojah da vlqza ama za kratko [/qu
    hmmm ..... i az vlizah s edin server ama za nqkolko dena i vehce nemoga servera e irc.naturella.com vlizah si ama veche mi pishe banned banned i nqkvo IP tam :P i az se draznq mn che nemoga da vlizam ama taka she e koito e na BTK .......... !!!

Guest
    Zdraveite.Predi nqkolko dena si restartnah modema i vlqzoh v IRC bez problem.Taka 4e probvaite.Aide uspeh na vs.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си