- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли влюбени?:)
lp
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Адски влюбена съм, за мен той е всичко: въздуха, който дишам, водата която пия, земята по която стъпвам, когато не е до мен, сякаш ми липсва някаква част и не функционирам правилно, за него бих направила почти всичко(почти, защото примерно не бох убила майка си за него). И тва е![]()
Има, да..Аз съм една от представителките.Първоначално написано от svetla_88
![]()
ЩастиеПървоначално написано от svetla_88
![]()
Почти всичко!Първоначално написано от svetla_88
НямаM нужда от съвети, ти си пази твоето щастие за мен се не притеснявай.Първоначално написано от svetla_88
![]()
♥ ♥ ♥
Влюбени !?!?!![]()
То Любов няма пък ти влюбени искаш да има !!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз,аз съм влюбена :P За мен,той ми е най-ценното съществоПървоначално написано от svetla_88
И за него бих направила всичко и мисля,че съм го доказвала
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Пишете ме и мен в бройката на уплетените :P
Най-най-скъпото ми нещо, друго чак така май нямам
Почти всичко... мхм![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
So free
Еми в момента с1м хл1тнал яко... споделена е... ш'е се прев1рне в любов... има шансове...![]()
м1рша за ебане вика... xhAHxhAhxAHxhAhxhaxhahxhaxhAHx
Хаха .. Не мерси![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
ima! az! neznam s kakvo da go oprili4a!moje bi kato sus prirodno bedstvie!ne 4ak tolkova krasivo(vuprekii 4e tq naistina e krasiva) no predizvikva v men sqkakvi ludosti ku6ti hvar4at karvi letqt i vsi4ko drugo ne moga da se kntroliram kogato milq za neq!onzi den imahme test i aza izkarah 2 samo za6toto tq sedi pred men!tq razbra i mislq 4e su6to me haresva ako tova e istina nparvo bih bil na 7moto nebe!![]()
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
мерси за съвета,но аз не съм особенно щастлива,така че няма какво да пазяПървоначално написано от svetla_88
![]()
оооо мойта е много сложнаама да,влюбен съм и то много силно
![]()
+1 наистина има нещо хубаво в любовта ама и аз нз...понякога работите наистина се скапватПървоначално написано от shemetaa
![]()
за щастие не за дълго
![]()
Влюбена съм, да ... За много време, през което сме заедно, ТОЙ за мен е всичко! Не искам никога да го загубя, поради каквато и да е било причина... Не си представям живота без него... Дава ми всичко, което ми е нужно, любов, подкрепа, щастие...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
има ли тук истински влюбени?
Не просто съм влюбена,ами съм ужасно отка4ила по този индивид до мен
какво е за вас човека до вас?
4овека,който ме утешава и този който ме разплаква, Той е този,с когото се 4увствам най-щастлива,но и този който ме кара да се 4увствам мъртва понякога...Най-доброто и най-лошото,което мога да поискам..той е света,който се върти около мен. Той е у4ителя ми за нещата от живота,които още не знам. 4овека,за който може би зна4а нещо..
а какво бихте направили за него?
бих направила много,не вси4ко,но бих се отказала от нещо,за да е щастлив. Бих го пуснала,ако иска да е дале4 от мен..защото го оби4ам,сигурно...Опитвам се да правя вси4ко,само за да може един ден той да каже..ти ме правиш щастлив! само,за да видя сладката му и невинна усмивка..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Всички са влюбени...дали ще са в някой от противоположния пол... от с1щия пол... или в себе си... всички сме влюбени...![]()
няма .... и с това се изчерпват отговорите на остянялите въпроси.... не съм![]()
m da ima mnoo vlubeni.az sam edna ot tqh,no za sajelenie ne sam s mom4eto koeto obi4am za6toto ni delqt mnogo km![]()
![]()
![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.