- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- преоценка на старата година
е време е да кажете кво сте направили през изминалата година...гаджета,успехи,ска дали...след ден иде новата година .. дали си е заслужавала старата и кви грешки сте допуснали...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ne syjalqvam za ni6to napraveno prez taq godina.kolkoto i gre6ki da sam pravila sam gi napravila nqma vry6tane no prez novata nqma da gi dopuskam (pone taka predpolagam)no za men 2006 be6e mn qka godina![]()
мии училището върви..скандалите с майка край нямаха
![]()
..а за грешките-зарязах момчето което обичам и той вече трети месец неще да се събереме
![]()
![]()
..надявам се да ме оцени през новата година и да се върне
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Нищо ново таз година,освен военната комисияа за новата година имам планове
![]()
За мен 2006 година беше на страадния и хиляди грешки...не си върнах момчето което обичах,разбих доста сърца,зпомоганаха ми да забравя първаат любов,но уви момчето което направи това ме нарани жестоко и се се надявам да се съберем...Тая година ми беше неорганизиране,подщи нищо не научих,но поне имам само 6тици в даскало...псоледната ми година която стапвам в училище като ученичка на 15 септември...надявам се 2007 да вляза там акдето мчетая,да прекарам страхотен бал и най накаря да намеря човек който да ме оцени и д ам е обича такава каквато съм
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
уф, ами грешки много, рискове много, поуки от постъпките ми пак много...
относно училище се ориентирах къде ще кандидатствам тази година, у дома имаше много скандали заради мен и приятеля ми... осъзнах, че не беше нито честно, нито правилно да зарязвам най-добрата си приятелка заради един мухльо![]()
а любовта на 2006 година ми донесе една ужасна, пълна с лоши спомени, нерви и притеснения връзка, която слава на бога намерих сили да прекратя!!!
искренно се моля настъпващата година да ми донесе 3 неща - първо да ме приемат да уча там където искам, второ да намеря най-сетне това, което така силно желая и търся, и трето - подкрепата и обичта на семейството и приятелите ми винаги да е с мен!
2006godina nqma da q zabravq.Tq be6e nai qkata godina:gadjeta,novi priqteli kupon.Prosto varha
Грешки много. Провали много. Изгубих важни за мен хора, просто напуснаха живота ми. Но, най-хубавото е, че за коледа получих момиче, което ме обича.
Черен Принц
2006-та беше много хубава година поне за мен.С приятеля ми бяхме адски щастливи, правехме всичко заедно, естествено и аз правих грешки от време на време спрямо него, които сега се старая да не порвтарям и за, които наистина съжалявам.
Kakto vsqka godina i 2006 za men beshe ispalnena s radosti maki trevogi yspehi i neyspehi....da zapo4na ot na4aloto parvo se zapoznah s edno mom4e ot 4ata v koeto se vlubih ( i do den dneshen si pishem i se chyvame ), daskaloto nevarveshe mnogo no pak gore dolo dobre.....april mesec hodihme na ekskyrziq do bal4ik sas biv6iq mi klas i sas nai pekanite y4iteli beshe strahotno .....prez uni mesec est trqbvashe da se razdelim moje bi zavinagi zashtoto bqhme 7 klas i vsi4ki poehme v razli4ni posoki, razdelih se s nai dobrata mi fr ( dyhovnata mi sestri4ka) lqtoto beshe pove4e ot strahotno...napray varha....za sajalenie oba4e ot 15 septemvri jivota mi korenno se promeni i .....ne sam sashtata kato predi....sq ne minava i den v koito da ne pla4a....mnogo rqdko sam istinski shtastliva ....mnm mi e kofti v nov klas i novi hora ......za tova se nadqvam prez 2007 koeto moje da se naredi i da bada pone malko shtastliva i da varna staroto si az![]()
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Хаха.. ами..
Ходих с едно момче 1 месец, за което съжелявам, че съм си изгубила изобщо времето.. иначе другото -- само свалки!:)
За тази година все още нямам планове за сериозни връзки, но0о нищо не се знае :}
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
в една велика книга пише така: "Когато дойде време да се посрещне Новата Година и когато застанеш сам в къщи и погледнеш назад към изминалите 12 месеца и ако не се разплачеш дали от радост дали от болка тази значи тази година е просто била безсмислено изгубено време от твоя живот"..........и да ви кажа направих си този експеримент и се разплаках поради смесени чувства точно половин година имах всичко имах гадже имах и приятели сега нямам такива...2006 година? на английски звучи по добре bitter-sweet това е най-точно определение за мен за 2006-та
Пф...2006...
Нищо интересно.Слава богу, само малки проблеми.Абе, имаше ги и добрите и лошите моменти, но тази година не ми провървя с любовта и ми е леко тъпо, но както казват "Нова година, нов късмет"
Искам и аз така :PПървоначално написано от dream_dragon
Айде, дано да прекарате много щастливи мигове заедно.
...
Ам .. 2006-таа.. Охх първата любов ще запомня с това.Адски много мъки и никога щастлива покрай нея...но Слав-Богу след като забравих изгората си ,тръгнах по пътя на щастието..Започнах да излизам със сегашната ми компания ,която много обичам и уважавам.Тези дни по Коледа обачене бяха особенно добри ,моят бест френд катастрофираха и е мн зле емоционално след т'ва.Ама горе долу като се замисля беше дорба година!
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Училището..ами не върви много, но пък не мога да се оплача, сравнително добре е. През 2006 намерих момче, което обичам и което ме обича. Семейството ми не беше особено очаровано, ноо..нямат избор. Щастлива съм. Значи и те трябва да са щастливи за мен.
еми много лудории, но и много разочарожания![]()
Емии, тази година започна добре. Не съм започвала нови връзки. Още съм със старото гаджонце. Имахме много хубави моменти заедно, особено лятото, когато се разделихме само за 1 седмица. Но също и направих ужасно много грешки, извинявах се много пъти и търсех прошка по всякакви начини. Открих колко съм зле емоционалноСега, след поредната моя грешка, се надявам да се осъзная най-накрая и да оценя съкровището, което имам и което винаги е било до мен, но аз самата отдалечавам от себе си.
Та такам...емоционална година в любовен план - много радост и много сълзи!
В семеен план нещата са зле. Опитвам се да ги оправя, но поне тук съм невинна
В училище завърших много успешно миналата учебна година и сега се радвам на скромна стипендийка![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Mnogo hubavi spomeni shte mi sotanat ot izminalata godina.I ako ima kak bih q izjivqla otnovo s nqkoi malki izklucheniq.Imah i mnogo provali,razocharovaniq.No nai - hubavoto e che sreshtnah golqmata si lubov,vypreki che veche ne sam s negone sajelqvam za nishto stanalo.Iskam samo da se izvinq na vsichkite mi priqtelki,koito v trudnite momenti bqha do men,a togava az ne go ocenqvah ili pone ne im pokazvah,che e ot znachenie za men.Beshe edna prekrasna godina.Izpylnena s lubov,shtasite,usmivki i mnogo qki momenti.
Veselo posreshtane na novata godina na vsichki { } { } { }\
/
Porednata tupa godina, kakto beshe i predishnata i kakvato shte bude sledvashtata...![]()
2006 ... това беше най-вълнуващата година през живота ми. Случиха ми се много неща - както хубави така и лоши. Доста пораснах през 2006 - малко като допълнение че навърших 18. Печелих, губих, падах, ставах. Дори на моменти да ми беше много трудно намирах начин да продължа и от позицията на човек, гледащ към миналото мога да кажа че не съжелявам за нищо, което се е случило през годината. (Но искрено се моля някои неща да не ми се случват повече.) Ще ми се 2007 да бъде малко по-лека от към гадни моменти, да успея да вляза където искам .. и т.н.н.н.
В любовен аспект само негативни емоции, но по-скоро ги приемам като натрупан опитИначе годината е супер яка. Рено станаха световни шампиони, което май е единственото глобално събитие на което се изкефих адски много
Ае какво да ви кажа яка година беше не съжелявам за нищо, научих много от грешките си и смятам, че съм станал един по-добър човек през тази година
Но все пак да не бързам да говоря годината още не е свършила, а точно утре може и да стане някое чудо кой знае :P
ми 2006год. за мен беше испълнена и с мн хубави моменти,но и с лоши.Но като се замисля хубавите бяха повече,училището ми вървеше,купони мн правехме тази година,любов имаше и споделена и несподелена,абе от всичко.Дано 2007 е мн по успешна откам любов,а защо не и към училище винаги можеш да постигнеш повече.Желая на всички 2007 да Ви зарадва с незабравими моменти.Весело посрещане на 2007година.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами като начало изпълнена с много любов. Щастливите мигове също не бяха малко. Училището е на 6. Доста попътувах през тази година. Не съм имала скандали с родителите ми или с гаджето. Към края на годината имах доста гадно преживяване, което ме разтърси из основи, но нещата се стабилизираха. Но като цяло съм доволна от 2006 година.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Bravo deca!Silno-emocionalni ste,koeto e hubavo!Bulgaria tazi ve4er e izpravena pred edna nova epoha na svoeto razvitie!Bulgaria 6te vleze tam,kudeto ednovremenno vinagi e bila,no i nikoga ne e uspqvala da dokaje,4e ima mqsto!Vie ste cvetqta na naciqta i na vas se pada zada4ata da trugnete po evropejskiq put,koito nie vsi4ki trqbva da izvurvim!Nie sme malka strana,v koqto jiveqt golemi hora!Neka to4no vie go dokajete i pokajete,4e bulgarskiq duh e neslomim,a ideqta za nacionalno dobruvane e realna!
GOD BLESS BULGARIA!