.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    2006 ... това беше най-вълнуващата година през живота ми. Случиха ми се много неща - както хубави така и лоши. Доста пораснах през 2006 - малко като допълнение че навърших 18. Печелих, губих, падах, ставах. Дори на моменти да ми беше много трудно намирах начин да продължа и от позицията на човек, гледащ към миналото мога да кажа че не съжелявам за нищо, което се е случило през годината. (Но искрено се моля някои неща да не ми се случват повече.) Ще ми се 2007 да бъде малко по-лека от към гадни моменти, да успея да вляза където искам .. и т.н.н.н.
    Точно такава беше и моята.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Нищо ново таз година,освен военната комисия а за новата година имам планове
    2006 - ... учене и учене.... с тези проклети изпити... няма гаджета... само забавление , спорт
    Всичките години са ми тъпи
    Дано 2007 да е по различна
    2007 RULZZZ - samo 33 min shte palq raketite Yepaaa

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    2006, хмм...откъм любов ще я запомня и с добро и с лошо. Имах една много готина приятелка, с която имахме много невероятни моменти, която, в последствие, постъпи много гадно с мен (Тя си знае коя е.). Към това добавяме една забивка, едно момиче, с което не се получиха нещата (от моя страна) и едно късане. Това е.
    Да видим какво ще поднесе 2007...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не съжалявам за абсолутно ни6то слу4ило се през изминалата година..е има6е какво о6те д се иска но и тва ми стига..за др година да се надяваме пове4е успехи във вси4ко
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си