- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KiSsEsSsSs...
Hora q kajete na kolko godini vi be6e p1rvata celuvka s ezi4e ??![]()
ami kogato bqh na 12 godini vav 6-ti klas.....moga da kaja dori data i chas xaxa ....no nqma zna4enie koga e....po dobre kasno no pone da e istinska i da ima chyvstva mejdy mom4eto i momi4eto.....
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
В 7-ми клас.. хихик:)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
8 klas..![]()
края на 5ти клас или начлаото на 6ти не помня точно ама знам че бех мн злехах и неможех да се целувам
7 klas![]()
13
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
в 5 клас значи на 10години![]()
Има милиони такива стари теми ама ... карай![]()
Моята беше 6-ти клас.
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
аз съм почти на 18 и още не съм се целувал
В 8ми клас като бях на 14 демек още не бях навършил 15 деБеше точно преди 360 дни
![]()
Много ми е чудно как след като за първи път сте се целували сна 13,14,15,16 и там колкото е ... после как сте се научили ?
![]()
![]()
( то първия път само пробваш и си мислиш че е станало идеално ама не е) ... мисля си че се научавате от гаджетата - като кажете : аз немога да се мляскам ..аре да ме научиш
и той/тя като може ще е удоволствие да ви научи
kogato bqh na 14 godini
mi az sym na 15 i o6te ne sym se mlqskal \/
Аз на 16, демек това лято..![]()
~Evanescence.Forever.~
ДаМз..и мойта целувка беши тогава..Първоначално написано от sladurana2319
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!
Хаха....ти тогава ше си ебаси грозния..са кажи и че си нямал гадже и та признаам от сякаде..cttcctПървоначално написано от vvs_go
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!
Да и при мен такаПървоначално написано от malkata_
![]()
в на4алото на 5 клас..димек на 11 години![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
амии бях на 14,в началото на 8-ми клас доколкото си спомням хах,т.е преди година и 5-6 месеца![]()
f@nt@zi@