- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KiSsEsSsSs...
ami v 5 klas na 6-ti oktomvri f 21:00 4asa sled diskoteka s moeto sladko bivsho gajenceno se pak se radvam 4e stana mnogo dobre . beshe golqm zor dokato se nau4a
az ne 4e sym probvala no si4ki me plasheha no sega znam 4e e mn lesno
![]()
![]()
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
Male 4e si typ...Първоначално написано от LO6IQ
Emi kato si oligofren taka 6te e, 6te trqbva da te u4at...
Na horata s mozuk im idva ot vutre i se celuvat s fantaziq o6te ot purvata celuvka.
Ми аз бях на 14 годинки..в на4алото на 8-ми клас![]()
на 12
OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??
Ба тука сао шамари раздавате бацеПървоначално написано от LO6IQ
![]()
Иначе по темата...на 12
o..
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
На 18 години, 2.12.2006
Черен Принц
5 klas![]()
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
mi na 14 bqah no ne sam mn o4arovana 6toto nekvo......de da znam....prosto sled 3 tiq pat stana strahotno......
Не съм се целувал още с език. Мисля че веднъж по време на детската градина, но толкоз помня аз. ..
На 14 след 8кл лятото на морето.хах
Ми на 13,с един боклук,беше ужасно.![]()
ами аз няма да се занимавам цяла вечност с глупостиПървоначално написано от LO6IQ
![]()
Къртиш мивки.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Черен Принц
На 12, някъде в началото на 6 клас![]()
моята беше в началото на 8ми клас и не мисля че трябва да се избързва или просто да няаш тарпение да се случи и да се мляскаш с първия които ти видят очите за всичко си има време
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......