- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво става
трябваше да ми дойде тези дни а не ми идва преди седмица пих антибьотик дали може да е от тва или да съм бременна правих секс без предпазни мерки но на другия ден пих постинор на другия ден пак правих секс тоя път със предпазни ама после си допря члена до половите ми органи ... не знам ама дали може нещо да е станало....
Абе хора вие за тестове за бременност не сте ли чували![]()
май неПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
а ние тук ако обсъдиме темата и стигнеме до извода че си...какво ще правиш...ще се гръмнеш ли или ще аботрираш като гугутка?Първоначално написано от naia
може и за повечеПървоначално написано от naia
ама на части
малее изпростявам
![]()
![]()
извинявай че ще го кажа ама...не си умна...![]()
ами тук никой не може да ти даде точен отговор така че се надяваме да няма нищо и след няколко дена отиваш за тест...
Напълно е възможно след Постинор да се наруши цикълът ти,все пак въздейства върху хормоните,а на мене ми е закъснявало при употребата на силни антибиотици.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Аз да попитам ...какво значи да абортираш като гугутка???
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Според мен е от Постинора.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
или е от постинора или е от 4естата смяна на времето.(поне тука при мен е 1 ден -циганско лято другия ден- като в сибир).. а може и на психи4еска основа .. шашнала си се 4е може да ти има нещо И ЕТО сега закъснява.. прекарай си весело празниците и изобщо не се безспокой.. приеми го като подарък... може спокойно да си денсиш без да се притесняваш за тмц
![]()
Хахах, не се бях сетил, че може да се погледне и като "подарък". Ехх, толкова много момичета искаха да им закъснее/подрани, че да са "чисти" по празниците.. Ето как ставало![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
оставате ме без думи....Първоначално написано от naia
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си бременна по мое мнение. Айде весела нова година!