- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- iskam ban!!!
of nemoa izdarja tuka tva e nai preebani forum vuv fselenata...si4ko jivo narejda.prai se na interesno.....ili po to4no foruma e super...ama horata sa ebahti izrodite......na 100 4ovek edin 6e staaaa....ko da napraq 4e temata e tupa......ko da napraq 4e nekoi ma mrazqt ...ai 6i vi eba maikata prosti hora...tupanari prostaci si4ko jivo tuka e stupid.....bahti nazlobenite tupanari......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskam ban..PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
Че някой държи ли те насила? Прати ми ЛС със паролата си и повече няма да влизаш. Аи![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Както си постелиш мойто момиче. Аз как стоя още тук? Мисля че съм от повечко време и знам как стоят нещата. И мен не ме харесват много хора, ама какво да направя..успявам да оцелея и така (някак си, колкото и да ми е трудно)![]()
Ти да не мислиш че ще си отиде? Защо й е бан според теб?Първоначално написано от Whisskas
Е как защо...пристрастена е към форума и не може да се раздели с него и търски кой да й помогне да се раздели с него!
Пък и все пак нали трябва да сме интересни и център на вснимание! Още малко "слава" няма да й е излишна (според нея)
ами много искаш \Първоначално написано от peps_from_mars
/ ако много искаш може и да го получиш но и без бан ти можеш да спреш да пишеш
![]()
чао!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Пффф да ти имам проблемите...![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
peps_from_mars, ако сравняваме злобата на потребителите с твоята, тяхната направо бледнее... Очевидно е, че страдаш от липса на внимание, но ще ти кажа едно нещо: пускането на прощални теми по форумите не е най-удачният начин очите на околните да се приковат в твоята "невероятна", "гениална" и "непозираща" персона...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Стига си проси внимание! Ако искаше да си тръгнеш наистина, нямаше да пускаш такива теми.
Дете такова
господи да оцелееш в форум кво по дяволите е тва !?
се едно си на война![]()
how stupid can you get..
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Прасни една тема със "сочни" думи по адрес на модерите и админите и гаранция, няма да влезнеш повече!![]()
Довиждане.![]()
Пхахаха...
аз пък не искам бан. Не се впечатлявай. Емотата не са на почет тук. А и като пуснеш такава тема няма да поучиш нищо друго освен подигравки и обиди.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
lo6o emo![]()
Кво ти емоПървоначално написано от Анонимко
Пепси кажи в кое училище си ?
When I am dead, lay me in a mound...Raise a stone for all to see, runes carved to my memoryyyy
Amon amarth ownz ur ass stupid em0 dickhead.
скейтъри,байкъри,блейдъри.. .............ямиии.... многоо бичкааммм Smile))...нз този фитьок дет е пускал темата кво е искал да каже ама.... бтв вида ли че е стакизи широки кецки..първо харесвам кецките слад тва самото момче не че тва е мн от значение ся.... Laughing ко ти пука...:Д
tfa pak na emo-to mnenie huhahua![]()
еми да ти еба майката и на тебе![]()
Око за око, четка за зъби !!!
Чао , чао и успехи![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
абе мила , защо изобщо се обръщаш към нас кат сме прости![]()
Не знам от какво си се разярила толкова,но неможеш ли да напуснеш форума и без бан,щом ти е толкова противен?
she's punk!!!!
4ao![]()
prava e!!!!!!!! tuka nikoi ve4e ne pomaga!!!! vseki gleda da natopi drugiq i vsa6nost nikoi ne pipa istinskite lainari!!!!! Po4ti vsi4ki tukste nekfi kompleksirani zubar4eta!!!
Дъ бест аватар от галерията
Абе не мога да разбераа като не ви изнася кво прайте тука бе?! Никои не ти е искал мнението !Запази си го за себе си!!!Първоначално написано от KoRn
![]()
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp