- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, какво мислите за този парфюм?
Какво мислите за парфюма Premier For Men ?? харесва ли ви ?
Ако ли не препоръчайте ми някой добър мъжки![]()
ами мен лично ми харесва armani - black code
i na carolina hererra chic
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
мдаммм на армани е хубав..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Toia ne sum go mirisala ama Aqua Di Gio na Giorgio Armani rulzzzzz!!!![]()
Мен пъ мъ кефи нещо по-класическо- Denym (хмм така ли се пишешеабе Деним )- зеления
Едно бивше се пръскаше с него, заедно с 'афтършейв'-а става супер комбинация
![]()
ferrari blacke mn qk armani sy6to e gotin li4no men me kefqt i str8 po4ti vsi4ki i mediteraneo ako taka se pi6e nz vajnoto e 4e me razbrahte :P
Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно
obojavam na Antonio Banderas.... Mediterraneo ili Diavolo....ili Spirit... deistvat mi kato afrodiziak... gadjeto mi kato si sloji i napravo..................![]()
![]()
![]()
no tva ne e samo pri men...seshtam se za oshte 2 priqtelki koito sa na syshtoto mnenie![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Carlos Moya (нз дали така се пише ) много ме кефи...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
az mn haresvam Full Speed ako e nqkoi po eftinko moje da e myjkata galeriq ili men`s stile no za prepo4itane e angel`s men
....SnoOp Doggy....
da Carlos moya su6to e super qk \/
Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно
Моите любими са : Hugo Boss , Eternity (Calvin Klein), Allure. По-принцип не харесвам сладникавите аромати и затова не ми допада Армани , иначе на Антоинио са хубави , само Диаволото малко не ме радва![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
sh3_1s_7h3_0n3
i az sam na mnenieto 4e deistvat kato avrodiziak tezi koito sa na Antonio Banderas obojavam gi tezi aromati![]()
na men mi haresva myjkiq ANGEL ...![]()
Армани е хубав..дам..Ама на мен ми харесва BOSS Soul![]()
Мии любимият ми мъжки парфюм е на Armani-Black code
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!