- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mm dosta vuzbujdashto....
Хахахаха!Завиждай Мимке завиждааааай!![]()
Абе Ерин, тя Ани в 'БОР'-а спомена нещо за некъф Рейвън...да не е тоя тип бе?![]()
Иначе не ме е завел в дебрите на Борисовата щото бяхме в Холандия, пък и моя мъж страшен метъл беше с нас!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
агр
как му засмука езика...![]()
ама както и да е,поне не са emo-та
Хахаххахаха... Ти и Ани ли познаваш, бе?Първоначално написано от brain_stew
Еми мисля, че така му викаха. Незнам и до днес не съм им научила прякорите. Някви Кейн, Рейвън и т.н. А иначе Ани е много яка
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ужасно е
Първоначално написано от TheNightRider
Аз пък си мисля, че на другия му викаха Рейвъна. Или пък точно той беше Кейн. Съвсем се обърках. Аз с Ани от 2 месеца не мога да се свържа. Иначе щях да я питамЕ тя ходише преди с него.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
хаха кефятбахти,каквото ги оплювате..хората просто се забавляват ..личи си,че не са обратни
get off.
Малееее!що не знам аз Ани с кой е ходелааа?!Ужас!(Баси клюкарите сме!)Иначе и аз си мисля, че Дани е Рейвъна, щото, когат попитах Ани кой е Рейвъна тя го описа и мисля, че отговаря на описанието на Дани!Не знам всъщност....ще се видим с нея в понеделник, ще питам....Първоначално написано от ErinEverly
Абе Райдъра е прав, нека батко Джоуи се изкаже и да спре дда ни(ме) държи в напрежение!![]()
Първоначално написано от brain_stew
Е, що клюкарки. Това е световно известноАз не съм казала защо са скъсали. Бтв, предай й много поздрави от Лидия и й кажи , че искам да се видим.
Erin Everly
тая дето е ъплоуднала клипчето е супер гнусна и отвратителна, пишеше едно време тука сещате ли се
а иначе яко се целуват пичовете![]()
не се целуват яко![]()
Ахаххаха тея ма убиха...Тряя навия и мойте момчета ... Хахахха да гледаме сийр малко![]()
![]()
![]()
аааахахахха
какта казваме с една приятелка
Ячкоооооооооооооооооо
Големи пичове са тия...
![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Аууу!Нямай грижи за тва!Ееее!И аз искам на кафе с вас беее!Първоначално написано от ErinEverly
![]()
А всъщност мен не ме интересува за кво са късали, важното е, че Дани е готин и че се целуват яко тея!И всъщност цялата работа е била за ебавката а не за бирата!lolzors![]()
Първоначално написано от brain_stew
Ххахахаха... Може и да го уредим. Но аз искам да се виждам сампо с нея, не с тея изроди![]()
А за тва - естествено че не е за бирата.
Erin Everly