- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kak nai-lesno ubejdavate va6te za ne6to?
Q da vidime sq dali metodite na si4ki ni savpadatneka dam nqkolko primera: Primerno iskate va6te da vi pusnat na kupon, kakfo pravite, za da gi ubedite, kakfi dumi izpolzvate? Tuka moje i da pomolite za pomo6t, ako iskate da ubedite va6te v ne6to
Az naprimer ako iskam na6te da me pusnat na kupon otivam pri maika mi, za6toto 100% znam, 4e 6e q naviq mn po-lesno ot ba6ta mi, a i za tfa s neq nqam problemi, samo sq za Nova godina ne6to se darpa, ma kakto i da e. Ta otivam pri neq i q pitam i tq ako kaje da, posle tq kazva na ba6ta mi nali tam po nein si na4in i stava rabotata, a vie, daite primeri
PS:Sorry, ako ima takava tena ve4e![]()
Еми вече само казвам 'еди-кога-си съм еди-къде-си ще се прибера еди-кога-си,ако не-ще ви звънна'.
Ак нещо ми е мн важно,а имам съмнения,че ще ме пуснат пробвам с 'може ли да ида....горното'
мили о4и4ки![]()
Ми в общи линии зимам си ключовете излзиам и на врата казвам на наще "Ще се върна" ако питат кога аз им казвам незнам![]()
Ако не ми дават нещо аз се правя че палчаи те ми се връзват винаги
Никога не съм имала проблеми с нашите. АКо искам нещо, което знам, че трудно ще се съгласят, или изчиствам цялата къща, или им се мазня нещо. Почти винаги минава номера![]()
Най-лесният начин е следния: След като вашите те питат "Кога ще си дойдеш?" , ти отговаряш "По светло!" и се прибираш на сутринта!Майтап да става, най-лесния начин е да си искрен и естествен! Спечелиш ли доверието на родителите ти веднъж, съумявайки да го задържиш дълго, всичко е наред. Имайте предвид, че родителите ви са единствените хора, които НИКОГА няма да ви обърнат гръб. Може това да ви се струва супер консервативно, но си е така...
praa si kfoto iskam i izob6to ne gi pitam!!!
Дъ бест аватар от галерията
Казвам си еди кога си има купон -мога ли да отида и те казват или да или не.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
...
Ако знам предварително, че ше има купон някъде, се скъсвам от учене и казвам на майка ми: "Имам 6 по математика, по български, по история, география, физикаи химия... А, между другото, поканен съм на един купон..."
az sam na principa"Razdelqi i vleadei"!parvo govorq s ediniqi posle s drugiq pootdelno!i taka ob6to vzto stavat ne6tata!ako ne uspeq da gi prilaja taka po4vam da se sardqi nali sam im edinstveno "detence" te se saglasqvat!awe az sam i si inat i malko ne6ta sa mi se opirali do sega!
![]()
При мене минава по следния начин :
Аз:Мамо отивам по кОпон..
Тате:Наблягай на мезето...
Мама:Кога ще се прибереш?
Аз:Рано-рано(това в моето семейство значи в малките часове,след12)или 'по изгрев'
Мама:Вземи си пари от протмонето ми.
Тате:И да не забравиш 'капутите'!
Няма такова животно. Много често, ако искам да направя нещо, правя го, пък последствията...както каза Уискас.![]()
![]()
Досаждам им....много и те се виждат в чудо и ме пускат![]()
Аз казавм къде,кога, с коговинаги баща ми в първия момент казва не и после винаги отивам където трябва!
Ако тати се дърпа говоря с мама и тя винаги го убеждава
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Никога не ми се е налагало да ги моля или да правя нещо по-специално. Преди време им казвах, че излизам и кога ще се прибера. А сега просто излизам, не давам обяснения. А те в повечето случаи са спокойно, защото съм с милото, а на него му имат доверие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
tova oshte ne mi se e slu4valo da obedq nashte v neshto..po princip maika mi ne mi dava da nosq visoki tok4eta.. no tova lqto edna neina po mlada fr i kaza za neinata krushtelnica koqto kato ne nosela i i se poduli krakata i tam nqkvi gluposti.. ne pomnq to4no a i ve4e ne me int` mn`mn` no sled tozi razgovor maika ve4e mi dava.. ta cepnah mu cakata nqkoi dr. trqbva da i kaje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от [B
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ми преди като бях по малка излизах и после им се обаждах да им кажа че съм на купон или на дискотека и те просто и да ми откажеха.. аз вече щях да съм навън ,но сега вече просто излизам и те знаят че съм с мойто мило и не се притесняват
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
не се занимавам с убеждаване..съобщавам им факт
get off.
Повечето пъти си хващам нещата,драсвам смс или бележка "жива съм ще се прибера" и заминавам..После следват скандалите..но всичко си има цена. Всеки път като съм питала може ли..отговора е бил "Не може.Искай по-нормални неща!" За това вече не питам,а действам и те свикнаха с това. Би ми се искало да имаше и друг вариянт,но няма.
Конкретно за купоните никога не съм имал проблеми с убеждаването. Винаги са ме пускали, стига да им кажа къде ще съм и дали ще се прибера на другия или на по-другия ден. :P Сега, вече минах 18, обаче продължавам да им съобщавам тези неща, за да не се притесняват, все пак живея с тях.
Аз... никак.
За повечето от нещата не се налага да ги питам (купони, дискотеки и тем подобни), тъй като се е случвало често и не се нуждая от позволението им, просто си отивам и това еЗа вечерния час - нямам такъв
![]()
И все пак ако се наложи да ми "разрешават" нещо, няма никакви такива от рода на "може ли", "пускате ли ме".. просто ги поставям пред свършен факт - решавам, че ще правя нещо и го правя, никакви въпроси и молбиМоже да помрънкат малко, но в крайна сметка им минава
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.