.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Фен
    Град
    София

Kak nai-lesno ubejdavate va6te za ne6to?

Q da vidime sq dali metodite na si4ki ni savpadat neka dam nqkolko primera: Primerno iskate va6te da vi pusnat na kupon, kakfo pravite, za da gi ubedite, kakfi dumi izpolzvate? Tuka moje i da pomolite za pomo6t, ako iskate da ubedite va6te v ne6to
    Az naprimer ako iskam na6te da me pusnat na kupon otivam pri maika mi, za6toto 100% znam, 4e 6e q naviq mn po-lesno ot ba6ta mi, a i za tfa s neq nqam problemi, samo sq za Nova godina ne6to se darpa, ma kakto i da e. Ta otivam pri neq i q pitam i tq ako kaje da, posle tq kazva na ba6ta mi nali tam po nein si na4in i stava rabotata, a vie, daite primeri
    PS:Sorry, ako ima takava tena ve4e

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми вече само казвам 'еди-кога-си съм еди-къде-си ще се прибера еди-кога-си,ако не-ще ви звънна'.
    Ак нещо ми е мн важно,а имам съмнения,че ще ме пуснат пробвам с 'може ли да ида....горното'

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    мили о4и4ки

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Ми в общи линии зимам си ключовете излзиам и на врата казвам на наще "Ще се върна" ако питат кога аз им казвам незнам

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ако не ми дават нещо аз се правя че палча и те ми се връзват винаги

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Никога не съм имала проблеми с нашите. АКо искам нещо, което знам, че трудно ще се съгласят, или изчиствам цялата къща, или им се мазня нещо. Почти винаги минава номера

Град
    Има ли значение?
    Най-лесният начин е следния: След като вашите те питат "Кога ще си дойдеш?" , ти отговаряш "По светло!" и се прибираш на сутринта! Майтап да става, най-лесния начин е да си искрен и естествен! Спечелиш ли доверието на родителите ти веднъж, съумявайки да го задържиш дълго, всичко е наред. Имайте предвид, че родителите ви са единствените хора, които НИКОГА няма да ви обърнат гръб. Може това да ви се струва супер консервативно, но си е така...

praa si kfoto iskam i izob6to ne gi pitam!!!
    Дъ бест аватар от галерията

Казвам си еди кога си има купон -мога ли да отида и те казват или да или не.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен
    ...

qwertyuiop[]
    Guest
    Ако знам предварително, че ше има купон някъде, се скъсвам от учене и казвам на майка ми: "Имам 6 по математика, по български, по история, география, физикаи химия... А, между другото, поканен съм на един купон... "

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az sam na principa"Razdelqi i vleadei"!parvo govorq s ediniqi posle s drugiq pootdelno!i taka ob6to vzto stavat ne6tata!ako ne uspeq da gi prilaja taka po4vam da se sardq i nali sam im edinstveno "detence" te se saglasqvat!awe az sam i si inat i malko ne6ta sa mi se opirali do sega!

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    При мене минава по следния начин :
    Аз:Мамо отивам по кОпон..
    Тате:Наблягай на мезето...
    Мама:Кога ще се прибереш?
    Аз:Рано-рано(това в моето семейство значи в малките часове,след12)или 'по изгрев'
    Мама:Вземи си пари от протмонето ми.
    Тате:И да не забравиш 'капутите'!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма такова животно. Много често, ако искам да направя нещо, правя го, пък последствията...както каза Уискас.

Досаждам им....много и те се виждат в чудо и ме пускат

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз казавм къде,кога, с кого винаги баща ми в първия момент казва не и после винаги отивам където трябва! Ако тати се дърпа говоря с мама и тя винаги го убеждава
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Никога не ми се е налагало да ги моля или да правя нещо по-специално. Преди време им казвах, че излизам и кога ще се прибера. А сега просто излизам, не давам обяснения. А те в повечето случаи са спокойно, защото съм с милото, а на него му имат доверие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

tova oshte ne mi se e slu4valo da obedq nashte v neshto.. po princip maika mi ne mi dava da nosq visoki tok4eta.. no tova lqto edna neina po mlada fr i kaza za neinata krushtelnica koqto kato ne nosela i i se poduli krakata i tam nqkvi gluposti.. ne pomnq to4no a i ve4e ne me int` mn`mn` no sled tozi razgovor maika ve4e mi dava.. ta cepnah mu cakata nqkoi dr. trqbva da i kaje

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]tova oshte ne mi se e slu4valo da obedq nashte v neshto..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ми преди като бях по малка излизах и после им се обаждах да им кажа че съм на купон или на дискотека и те просто и да ми откажеха.. аз вече щях да съм навън ,но сега вече просто излизам и те знаят че съм с мойто мило и не се притесняват
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    не се занимавам с убеждаване..съобщавам им факт
    get off.

Guest
    Повечето пъти си хващам нещата,драсвам смс или бележка "жива съм ще се прибера" и заминавам..После следват скандалите..но всичко си има цена. Всеки път като съм питала може ли..отговора е бил "Не може.Искай по-нормални неща!" За това вече не питам,а действам и те свикнаха с това. Би ми се искало да имаше и друг вариянт,но няма.

Фен
    Град
    Монтана
    с много сръдни и сълзи ... понякога ги убеждавам ... ама трудно ...

Повече от фен
    Град
    КМД
    Конкретно за купоните никога не съм имал проблеми с убеждаването. Винаги са ме пускали, стига да им кажа къде ще съм и дали ще се прибера на другия или на по-другия ден. :P Сега, вече минах 18, обаче продължавам да им съобщавам тези неща, за да не се притесняват, все пак живея с тях.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Аз... никак.
    За повечето от нещата не се налага да ги питам (купони, дискотеки и тем подобни), тъй като се е случвало често и не се нуждая от позволението им, просто си отивам и това е За вечерния час - нямам такъв
    И все пак ако се наложи да ми "разрешават" нещо, няма никакви такива от рода на "може ли", "пускате ли ме".. просто ги поставям пред свършен факт - решавам, че ще правя нещо и го правя, никакви въпроси и молби Може да помрънкат малко, но в крайна сметка им минава
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си