- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da si vurnem predi6noto gadje koeto obi4am?
Zdraveite,iskam da vi pitam i da vi poturq mnenieto kak da si vurna predi6no si gadje... znam moje da vi prozvu4i banalno, no az mn sgre6ix, 4e skusax s mom4eto koeto obi4am.Ako moje da vi pololq da mi dadete nqkukuv savet,kak da si go vurna molq pi6ete mi!
просто говори с него ... изясни си 4увствата,а ако ще ти е по-лесно запо4ни да му пишеш смс-и ... с намеци или нз нещо от сорта![]()
Еми то вече е късно, ама аз пак да кажа - защо не помисли малко преди да го скъсаш?... Но както казах вече е късно - станалото станало....Бъди мила с него, бъди му приятелка и винаги до него, показвай му колко е важен за теб, няма как да не се привърже отново...
когато се разделим с любимия почти винаги след това намираме грешката в нас и съжаляваме.Zdraveite,iskam da vi pitam i da vi poturq mnenieto kak da si vurna predi6no si gadje... znam moje da vi prozvu4i banalno, no az mn sgre6ix, 4e skusax s mom4eto koeto obi4am. Crying or Very sad Ako moje da vi pololq da mi dadete nqkukuv savet,kak da si go vurna molq pi6ete mi!
единствено мога да те посъветвам да говориш с него- да си изясните нещата.
обясни му колко много съжаляваш и че не си искала да се разделяте все пак го обичаш и ще се постараеш да в бъдеще да докажеш любовта си ако и той е съгласен се съберете ако не...пак пиши все ще измисля нещо.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
еми първо...много си сгрешила и дпорез мене сега ще ти е трудно да с иго върнеш....но карай в началото по бавничко...може да започнеш с няколко прости разговора...да го пканиш на кафе...да си до него(но не залепена като с лепило)...да му помагаш като се наложи...да свикне с присъствието ти отново в живота му...и после му кажи че искаш да поговорите сериозно да някой неща...кажи му каквото каза и на нас-че си сгрешила..че го обичаш...и ако той все още изпитва нещо към теб ще се получат нещата...но го давай по кротко...и ако не стане после няма да съжаляваш че не си опитала!!!Айде успех и умната!!!![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se obryshtai nazad - kvoto bilo - bilo .A i osvem tova nikoga pak neshtata nqma da sa syshtite kakto predi (pone spored men )
сори, че ще го кажа, но според мен това да зарежеш едно момче, а после да тичаш подир него си е чисто и просто курвенска работа! свършеното - свършено! откажи се от опитите си да върнеш това момче при себе си, защото с това само ще го убедиш в своята несериозност и лапешко мислене относно връзките в живота си
ПОДКРЕПЯМ!Първоначално написано от Dead`Heart