- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ispra6ta li vi gadjeto
Razbira se !!!NO zavi si ot mom4eto,za6toto ima i mom4eta koito gi e marzel da se mradnat!!!kamoli da ispratqt gadjetosi do tqh!!!
E ako edin chovek durji na teb normalno da te izprashta...v smiul primerno sega zimata gadeto ti trqbva da e golqm kreten ako te ostavi po tumnoto da se pribirahs samichka..Men lichno absolutno vsichkite mi priqteli dokolkoto si spomnqm sa em izprashtali
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е-е-е... Простотия до шия
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=68347
He who runs with aggression walks with no dignity
Unikalno typa tema.. Inache mislq che e normalno gadjeto ti da te izprashta!
ot zavisi kyde jivee6 naprimer
мхм тъпа тема...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Разбира се
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
bahti gadjeto det 6te ti e ako ne mu puka kak se pribira6 ili ne go e grija kvo moje da ti se slu4i![]()
![]()
Естествено...поне изчаква с мен рейса,за да се увери,че съм се качила.Аз и не искам да идва до нас-няма смисъл да се разкарва след като спирката е на 1 мин от блока ми![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
broi li se ka4vaneto na taxi ili mar6rutka???/![]()
![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
Напълно нормално е да те изпраща..все пак малко или много това е признък и топли чувства,че мисли за теб..и не би те оставил сама..![]()
А, защо момичетата на изпращат момчетата?Първоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
e 4e az da ne sam ne6to bolna,ta da ne moga da se pribera sama? aide stiga s tiq ligavi gluposti 6e me ispra6ta do nas. vie ste gadni egoistki, to ne pomislite za mom4etata ebasi v toq stud plevmoniq mogat da hvanat samo i samo da vi izpratqt....NE NIKOGA NE POZVOLQVAM NA MOM4E DA ME IZPRA6TA
Абе ако аз живея в Надежда примерно,а гаджето ми в Младост... не виждам основателна причина да я изпращам до тях всеки път... Бих я изпращал ако е тъмно навън и е зима примерно,но иначе... Да не е малка ебати,че сама да не може да се прибере? Не знам що момичетата мислите,че сме ви длъжни за всичко![]()
Axaxa shtot ima mit che momichetata sa slabi i bezzashtintni...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
est :P
Темата се пререпреповтаря...Иначе-ДА![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Немаме гаджепък иначе закво да ме изпраща знам си пътя до фкъщи амаха
![]()
![]()
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
За мене най приятния момент от деня е да изпратя едно момиче до дома му . Усещането е номер 1![]()
ами изпраща ме когато има възможност...понякога когато излизам на кафе в неговия град ме изпраща до такситата самоинак като е сколата или излизаме в моя град до входната врата ем изпраща
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Az trqba6e da go y4a,daje i s namek ne stana!
Еми в момента съм фрии..
но иначе почти винаги са ме изпращали:)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (: