- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- po-visoki
takaaaa.imam problem4e.iskam da pitam nai-ve4e mom4etata dali ako momi4eto e po-visoko ot mom4eto e golqm problem? sme6no li e spored vas?e az mislq 4e e problem,ama iskam da znam va6eto mnenie...
![]()
Не съм мом4е оба4е според мен си е смешни4ко. Няма лошо мом4ето да е по-ниско, разбира се, оба4е си прави впе4атление като вървят по улицата и моми4ето е с половин глава по-високоАма ако се оби4ат, тва кой колко е висок не би трябвало да има кой знае кво зна4ение
![]()
Робинята на Quench
Според мен не е смешно.Не това е важното,важното е да имат чувства един към друг.На някой може и смешно да му се стори.Харесвала съм момче,което е било по-ниско от мен.
Смешно е ама малко
е не е много прието, но чак толкова пък вече за единия ръст ли си.. има по-важни неща..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Thanks na tezi koito pisahte do sega \/
Тва нещо го преживях... Аз съм наистина доста висока за възрастта си (1,75 на 12 год). Най-високата съм от 6 и7 клас в нашето даскало. А и не само от хората от даскало, а и от тези момчета които познавам извън даскало. Всичките ми гаджета са били по ниски от мен. Дори с момчето дето уж сме гаджета имаме разлика глва и половина :P Абе вече височината не ми е проблем, ама като видя двойскипри които момичето е по високо ми е малко смешничку
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
mnogo e sme6no...![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
takaaaa.imam problem4e.iskam da pitam nai-ve4e mom4etata dali ako momi4eto e po-visoko ot mom4eto e golqm problem? sme6no li e spored vas? d'oh! e az mislq 4e e problem,ama iskam da znam va6eto mnenie...
Зависи от гледната точка.
Ако разликата във височината е поразителна може и да предизвика хилеж,но това не е правилно ,а и не смятам че е смешно.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
abe to viso4inata ne e 6okira6ta de.ima nqma polovin glava.
![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Не мисля,че е смешно. Може би е малко необичайно,но в никакъв случай не е смешно. Е,ако момичето е с глава по-високо или изобщо много по-висок може би е малко странно,но ако е малка разликата - проблем никакъв.![]()
Виж мацка без да се обиждаш но смятам 4е тряя си намериш висок пич. Ако си хубава прати пик аз съм 189 ако си по висока вече не мога да ти помогна \/
ако един от двамата е мн висок тогава е малко смешно , но смятам , че на теб нетря да ти пука![]()
mi spored men ako se obi4ate ne e koi znai kakyv pproblem oba4e e smeshnu 4esno kazano....i za men e edin ogromenn problemm...
Определено е сме6но
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
IZOB6to Da ne ti puka !!! \/
prosto dobyr !
Вие добре ли сте ... Супер смешно е как няма да е ...
Друг е въпроса до колко ти пука за мнението на другите и как ще се чувстваш ...
абе смешничко си е ,ама пък к'во ти пука?
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
emi na men li4no mi e malko sme6no ama ako se obi4ate nqma zna4enie
namerih re6enie ! SLAGAI TOK4eta![]()
![]()
prosto dobyr !
Да бе колкото се може по висок ток ... толкова по добре ще се чувства.
По добре си носи столче да стъпва на него ... или ти да сядаш.
Ако е с 2-3 см не е фатално,ако са повече-грозно е
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
глава и половина
,ама щом се обичате...
А по темата,зависи от разлика,ако е с няколко см. до 3,4...но ако е с повече наистина е малко смешно