nadqwam se tazi istoriq da ne vi se stori sku4na ili da si pomislite"tva e porednata glupava izmi6liotina",no ne e taka.vsi4ko po4na okolo godina,az se zapoznah s edno momi4e И. i postepenno zapo4nah mnogo da q haresvam(da kaja 4e i az sum momi4e)sled vreme i tq po4na da me haresva i taka stanahme gadjeta.hodihme polovin godina,ujasno mnogo se obi4ahme .dokato edin den tq ne zamina v svi6tov pri biv6ata si priqtelka М. М tuko 6to be6e skusala s svoqta priqtelka С. i moqta priqtelka И.e prespala s С.sled 2 dni se pribra i govorihme i tq mi kaza 4e e nai dobre da se razdelim.i taka i stana.i ot togava az se poburkvam,skusvam se da pla4a 6ot o6te imam 4uvstva kum neq i to ne malko.tq sega zamina s novata si priqtelka С. za karnobat da praznuvat nova godina.i se razbrahme da mi pi6e kato e tam,ot 4 dni az nito znam kvo pravi,nito ni6to ne sum q 4ula nito mi e pisala.dvete re6ihme 4e e nai dobre da ostanem priqtelki,oba4e imam 4uvstvoto 4e ot neinoto priqtelstvo nqma i sleda.i taka sega ne moga da q zabravq,postoqnno mislq za neq i skusvam da reva.i drugoto e 4e neiniqt nai dobur priqtel skusa s moita nai dobra priqtelka(dvete dvoiki trugnahme po edno i su6to vreme) i dvete ni e stra6no trudno da go preodoleem tova,6ot i dvete se vlubihme bezumno mnogo.6e vi pomolq za nqkakuv suvet i sajalqwam za na4ina na pisane,prosto na toq komputur nqmam bg i latinica