- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za gyrdite na momi4etata
Iskam da pitam momi4eta dali im dostavq odovolstvie da im ipat cicite po vreme na sex
Майкооооооооо
2т. системно
Леле само кат си представих бомбиии![]()
2т. системно
Интересно е защо когато има въпрос към момичетата ТОЧНО И САМО КЪМ МОМИЧЕТАТА ЗАДАДЕН амаьо винаги е пръв да отговори на тая тема
Не може да има тема за цици и аз да не пиша в нея.
2т. системно
Даде пак за теб става думаПървоначално написано от Amayo
Нещо май не си в час. (Пак)
2т. системно
Бегай че изпускаш картун нетуърка бързу!!Първоначално написано от Amayo
През нощта става на ТСМ. Дават от стария кеч понякога - с Хълк Хоуган.
2т. системно
Абе вие не се ли научихте да пишете на БГ бе, п.с Amayo Много Megas X.L.R си гледал
Не просто ме кефи мустанга за главата.
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мммм да Ясну
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен пък Megas си ме кефи! Дори си изтеглих двата сезона ^_^ (детето в мен живее ли, живее)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ponqkoga myjete se otplesvate i zapo4vate da obryshtate pove4e vnimanie na gyrdite ni, otkolkot na nas. Mene specialno me vyzbujda pove4e ne tova, 4e celuvash to4no gyrdite ( ili pipash), ami tvoq dopir.. ustnite ti, nejnite ti dvijeniq. Sys sigurnost sa nqkakva erogenna zona, no ne tolkova, kolkoto vie si mislite. Na vas opredeleno vi dostavq po- golqmo udovolstvie, otkolkoto na nas. E, ili pone na men![]()
A SI MI PIPNAL CICITE,A SAM TE OPERDA6ILA![]()
охооо... ми не знам дали имам момиче, на което да не му харесва![]()
![]()
![]()
макар че, аз примерно, не си падам по "пипане", а по мачкане... иначе, въобще не се възбуждам ако е леко... трябва да е грубо. и зърната също. както е всеизвестно, това е най-чувствителната зона. при някой момичета е адски чувствителна, но пимерно при мене не е. трябва си натиск за да го усетя![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
На мен гърдите и зърната са ми МНОГО чувствителни! Приятелят ми беше удивен като видя как се мятам и дишам тежко като ми докосва гърдите... Та, да, аз много обичам...това ми е една от най-чувствителните ерогенни зони.![]()
за мен ли4но удволствието е огромно.
Едва ли зависи от размера много , много, но аз не съм особено усещаща в онази област . Не че не ми харесва , но не толкова , колкото по врата или ръцете и някви такива.
![]()
Иначе и по гърдите е фън , ама да може момчето да хване цаката на тва , дето те кефи като движение![]()
Хахахахахахахахахахахахах аха![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
А вие изобщо не ни помагате по темата! Колко експерименти ми бяха необходими да ви "хвана цаката"! А можеше просто да ми кажат.Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
От опит знам, че момичетата много обичат да ги пипат по гърдите, но само когато са в настроение за игрички.
Като цяло движението на пръстите по зърната ги подлудява
,