.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Da Budem Sexy ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    [quote:cf80924bf2="Amayo"]Ми ако можеш с един жест да се превърнеш в Адриана Лима - може и да ми надървиш пишката . Друг начин не виждам да свърши каквато и да е работа.
    Ех този толкова забавен амаьо. Така се попипкавам от смях че напръсках цялата стая ХА ХА. Чупиш мивки, тря те земат в някой клуб за бавно развиващи се с тоя хумор.

Тря го галиш, тря му се мяткаш на врата, тря го бараш, тря си настойчива, тря си секси, тря се правиш малко на курва и нимфоманка в микс но само за него!!
    Вие от Варна май само на курви се кефите. И тва не ми прилича много на жестове ми баш на чукане.
    За пръв път си прав амаьо, ние, да НИЕ ВАРНЕНЦИ обичаме да шибаме курви като теб амаьо. Радваме се че има такива доброволци от твоя така и неустановен пол да си надигат поличките и да чакат изненадата...
    Бе вие там у Варната нещо много гангстери станахте. Първо мишо шамара , сега и ти . Големи играчори станахте. Майка ти сигурно я е срам от тебе как по цял ден една работа не можеш да свършиш и се праиш на дупе. Ама аре ела до софия. (или немаш кинти да пръднеш се пак си от село) Ее нищо ще ти платя пътни да дойдеш да ми врътнеш една. Ама хубаво да го олигавиш миризливия как си требва. И ше ти дам и допълнително 200 лева ако се справиш. И после отиди с парите при майка ти и й кажи - Мамо виж колко пари изкрах с устата си. И за доказателство й се уригни на "мъжки полов орган" и сперма смесено.
    Да амаьо, да човече, незнаеш колко си прав! Гангстери сме във Варна, а несме някакви селски софиянски курви дето се слагат на всеки (и за двата пола става дума) Във Варна са истинските мъже и истинските жени! Хубаво е че ми преразказваш клипчета, лошо е че нямаш акъл да измислиш собствена наредба за да ме наредиш истински и мъжки! А в теб мъж....?Мъж? Амаьо мъж? Ай сиктир, планентите да не би да се въртят вече в обратна посока? Ей амаьо има неща които малкото ти мозъче не разбира недей се тормози, когато порастнеш ще разбереш!
    Бе мисля че достатъчно съм пораснал, се пак 20 санта паламарка ми е достатъчна да те резна. Наеш как обичм дришлемета от генгста а генгстаа прадъкшънс да ми говорят на мйеко докат ги помпам? И ако софия е селска то варна е една овчарска поляна некъде в родопите където сапун не е имало от римско време.
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХА

Да, ние не се къпем и не миришем а пък София цялата смърди Голяма логика! Единственото което си помпал през живота си е кавала на баба ти. Оп, май на дядо ти трябваше, ама има ли значение, и двамата са травестити
    Травестити ама кореняци софиянци, а не като твойте селски пуми
    яри, цял живот измекяри а нищо чудно и с турско родословие.
    Шегаджияя! Пра баба ти кой знае на колко заптиета е въртяла свирки. Турско родословие ХАХАХАХАХАХА. Аз не ти плащам да си ми врачка и да не познаваш. Поне кажи едно нещо вярно в цялата история. Виж как познавам че баба ти и дядо ти са травестити и ти го призна. Жалко е че са прехвърлили тоя травеститски ген по майка ти и баща ти чак до теб. Радвай се, и теб ще има кой да те шиба. Толкова педераси в София че няма начин да не те оправи в скоро време цяло стадо пастири на центъра докато пребираш овцете от паша до НДК.
    Как ше не е вярно. Аз винаги познавам. А знаеш ли колко врачки и медиуми е имало в моя род - достатъчно много че да зная че не греша . Турче си ти ейй вервай. Резаците наеш ли как са обичали черноморки да ребрат на плажа? Ама по времето на робството майките като им се роди турско чаве и са го трепали, ама явно ваште са били особено прости и са оставили турското у тях да владее. То затва в Варна е пълно с рапари - щот сичките са негри от турция. [/quote:cf80924bf2]

По тая логика ти като имаш толкова врачки във вашия род ти тря си мангал. За шибане не ми говори, тва все още не си дорасъл да знаеш какво е. И все пак пак не познаваш!

Guest
    Глей амаьо хванали са те във боулинг клуба - с червеното си ти ако не си спомняш добре.

http://www.vbox7.com/play:6dae324d

h0t h0t h0t
    Guest
    [quote="Умнияя-Дъ Ретърн!"]
    [quote:126671485c="Amayo"]Ми ако можеш с един жест да се превърнеш в Адриана Лима - може и да ми надървиш пишката . Друг начин не виждам да свърши каквато и да е работа.
    Ех този толкова забавен амаьо. Така се попипкавам от смях че напръсках цялата стая ХА ХА. Чупиш мивки, тря те земат в някой клуб за бавно развиващи се с тоя хумор.

Тря го галиш, тря му се мяткаш на врата, тря го бараш, тря си настойчива, тря си секси, тря се правиш малко на курва и нимфоманка в микс но само за него!!
    Вие от Варна май само на курви се кефите. И тва не ми прилича много на жестове ми баш на чукане.
    За пръв път си прав амаьо, ние, да НИЕ ВАРНЕНЦИ обичаме да шибаме курви като теб амаьо. Радваме се че има такива доброволци от твоя така и неустановен пол да си надигат поличките и да чакат изненадата...
    Бе вие там у Варната нещо много гангстери станахте. Първо мишо шамара , сега и ти . Големи играчори станахте. Майка ти сигурно я е срам от тебе как по цял ден една работа не можеш да свършиш и се праиш на дупе. Ама аре ела до софия. (или немаш кинти да пръднеш се пак си от село) Ее нищо ще ти платя пътни да дойдеш да ми врътнеш една. Ама хубаво да го олигавиш миризливия как си требва. И ше ти дам и допълнително 200 лева ако се справиш. И после отиди с парите при майка ти и й кажи - Мамо виж колко пари изкрах с устата си. И за доказателство й се уригни на "мъжки полов орган" и сперма смесено.
    Да амаьо, да човече, незнаеш колко си прав! Гангстери сме във Варна, а несме някакви селски софиянски курви дето се слагат на всеки (и за двата пола става дума) Във Варна са истинските мъже и истинските жени! Хубаво е че ми преразказваш клипчета, лошо е че нямаш акъл да измислиш собствена наредба за да ме наредиш истински и мъжки! А в теб мъж....?Мъж? Амаьо мъж? Ай сиктир, планентите да не би да се въртят вече в обратна посока? Ей амаьо има неща които малкото ти мозъче не разбира недей се тормози, когато порастнеш ще разбереш!
    Бе мисля че достатъчно съм пораснал, се пак 20 санта паламарка ми е достатъчна да те резна. Наеш как обичм дришлемета от генгста а генгстаа прадъкшънс да ми говорят на мйеко докат ги помпам? И ако софия е селска то варна е една овчарска поляна некъде в родопите където сапун не е имало от римско време.

Да, ние не се къпем и не миришем а пък София цялата смърди Голяма логика! Единственото което си помпал през живота си е кавала на баба ти. Оп, май на дядо ти трябваше, ама има ли значение, и двамата са травестити
    Шегаджияя! Пра баба ти кой знае на колко заптиета е въртяла свирки. Турско родословие ХАХАХАХАХАХА. Аз не ти плащам да си ми врачка и да не познаваш. Поне кажи едно нещо вярно в цялата история. Виж как познавам че баба ти и дядо ти са травестити и ти го призна. Жалко е че са прехвърлили тоя травеститски ген по майка ти и баща ти чак до теб. Радвай се, и теб ще има кой да те шиба. Толкова педераси в София че няма начин да не те оправи в скоро време цяло стадо пастири на центъра докато пребираш овцете от паша до НДК.
    Как ше не е вярно. Аз винаги познавам. А знаеш ли колко врачки и медиуми е имало в моя род - достатъчно много че да зная че не греша . Турче си ти ейй вервай. Резаците наеш ли как са обичали черноморки да ребрат на плажа? Ама по времето на робството майките като им се роди турско чаве и са го трепали, ама явно ваште са били особено прости и са оставили турското у тях да владее. То затва в Варна е пълно с рапари - щот сичките са негри от турция. [/quote:126671485c]

По тая логика ти като имаш толкова врачки във вашия род ти тря си мангал. За шибане не ми говори, тва все още не си дорасъл да знаеш какво е. И все пак пак не познаваш![/quote

tztz..ako obichate sprete da govorite gluposti!
    Vuprosa mi e seriozen i naistina me vulnuva..a za vashte gluposti ima IRC,ICQ i Skype !
    Pisna mi ot takiva oligofreni !

Сигурна съм, че по закон трябва да документирам най-многото цитирания в историята на нета! Давайте още, трябва да докарате световен рекорд!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Супер фен
    [quote:859de22e98="Умнияя-Дъ Ретърн!"][quote:859de22e98="Amayo"]Ми ако можеш с един жест да се превърнеш в Адриана Лима - може и да ми надървиш пишката . Друг начин не виждам да свърши каквато и да е работа.

Как ше не е вярно. Аз винаги познавам. А знаеш ли колко врачки и медиуми е имало в моя род - достатъчно много че да зная че не греша . Турче си ти ейй вервай. Резаците наеш ли как са обичали черноморки да ребрат на плажа? Ама по времето на робството майките като им се роди турско чаве и са го трепали, ама явно ваште са били особено прости и са оставили турското у тях да владее. То затва в Варна е пълно с рапари - щот сичките са негри от турция. [/quote:859de22e98]

По тая логика ти като имаш толкова врачки във вашия род ти тря си мангал. За шибане не ми говори, тва все още не си дорасъл да знаеш какво е. И все пак пак не познаваш![/quote:859de22e98]
    М, не само мангали стават врачки. Някои са известни и готини хорица.
    А боулинг не играя - най вероятно е майка ти
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си