- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da Budem Sexy ?
Как ше не е вярно. Аз винаги познавам. А знаеш ли колко врачки и медиуми е имало в моя род - достатъчно много че да зная че не грешаПървоначално написано от Amayo
. Турче си ти ейй вервай. Резаците наеш ли как са обичали черноморки да ребрат на плажа? Ама по времето на робството майките като им се роди турско чаве и са го трепали, ама явно ваште са били особено прости и са оставили турското у тях да владее. То затва в Варна е пълно с рапари - щот сичките са негри от турция.
[/quote:cf80924bf2]
По тая логика ти като имаш толкова врачки във вашия род ти тря си мангал. За шибане не ми говори, тва все още не си дорасъл да знаеш какво е. И все пак пак не познаваш!
Глей амаьо хванали са те във боулинг клуба - с червеното си ти ако не си спомняш добре.
http://www.vbox7.com/play:6dae324d
[quote="Умнияя-Дъ Ретърн!"]Как ше не е вярно. Аз винаги познавам. А знаеш ли колко врачки и медиуми е имало в моя род - достатъчно много че да зная че не грешаПървоначално написано от Amayo
. Турче си ти ейй вервай. Резаците наеш ли как са обичали черноморки да ребрат на плажа? Ама по времето на робството майките като им се роди турско чаве и са го трепали, ама явно ваште са били особено прости и са оставили турското у тях да владее. То затва в Варна е пълно с рапари - щот сичките са негри от турция.
[/quote:126671485c]
По тая логика ти като имаш толкова врачки във вашия род ти тря си мангал. За шибане не ми говори, тва все още не си дорасъл да знаеш какво е. И все пак пак не познаваш![/quote
tztz..ako obichate sprete da govorite gluposti!
Vuprosa mi e seriozen i naistina me vulnuva..a za vashte gluposti ima IRC,ICQ i Skype !
Pisna mi ot takiva oligofreni !
![]()
![]()
Сигурна съм, че по закон трябва да документирам най-многото цитирания в историята на нета! Давайте още, трябва да докарате световен рекорд!
Първоначално написано от dark_angel3
Как ше не е вярно. Аз винаги познавам. А знаеш ли колко врачки и медиуми е имало в моя род - достатъчно много че да зная че не грешаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
[/quote:859de22e98]
По тая логика ти като имаш толкова врачки във вашия род ти тря си мангал. За шибане не ми говори, тва все още не си дорасъл да знаеш какво е. И все пак пак не познаваш![/quote:859de22e98]
М, не само мангали стават врачки. Някои са известни и готини хорица.![]()
А боулинг не играя - най вероятно е майка ти![]()
2т. системно