- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ситуация
Ситуация: момче свършва в презерватива, маха го (не се измива).Докосва члена си без да иска и след 1-2мин докосва момичето отдолу.(В описаната ситуация е налице само орален секс).
1) Има ли опасност от бременност?
2) -Ако да - и ако момичето пие Постинор Дуо може ли да употреби умерено количество алкохол междувременно.(довечера е Нова Година все пак...
3) -Знам, че тези хапчета имат много странични ефекти, но до колко те са се проявявали при вас, МОМИЧЕТА![]()
Ъъ кво?Първоначално написано от hmzzz
Няма шанс да е бременна, споко.
Не я трови с глупости...само, защото не знаеш, че в килсородна среда сперматозоидите умират.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
+1Първоначално написано от bungle
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Няма начин да е забременяла. Не се притеснявайте.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хайде да сме весели на празниците и нищо да ни ни смущава.. и с теб трябва да е така. няма защо да се тревожишНО внимавай с алкохола
не е мн готина гледката на драй**** девой4е
![]()
+1Първоначално написано от shizzle
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Az da kaja vse pak za Pustinor duoVednij mi se naloji predi nqkolko godini da piq. Dosta mi prilosha, zapo4nah da povryshtam i svetovyrtej, golemi bolki v korema. No pyk za smetka na tova, priqtelkata mi syshto beshe pila i na neq i nqmashe absoliutno nishto. Pri vseki 4ovek organizma reagira razli4no.
Следващия път повече късмет със забременяванетоПървоначално написано от hmzzz
Благодаря на всички за мненията. Успокоихме се =D>
П.П. и специални благодарности на Умнияя-Дъ Ретърн! за пожеланието![]()
![]()
![]()