- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме лъже,но нямам доказателства
Става дума за момче на което много държа.Бях много щастлива когато ми каза ,че винаги иска да е с мен.Но той ме лъже,има друго момиче.Първо си мислех ,че е някаква параноя ,но ние не излизаме навън,виждаме се за все по-малко и по малко време,личи си че е гузен за нещо,всичките му приятели ходят с приятелките си навън,само той не,или може би не с мен,не иска да ходя в училището му и т.н.Ходим от доста време и се познаваме много добре.Просто ми дайте съвет как да го изхващам,защото ако го зарежа без да имам доказателства ще ми е много кофти.На моменти е невероятно нежен,но в друг момент ме кара да се чувствам ужасно гадно.
защо си толкова убедена, че има друго момиче?!ти самата каза, че това са само подозрения и че ти не си го виждала с друга! така че според мен твоето си е чисто и просто параноя!
но все пак ако държиш да се излагаш можеш да провериш номерата в телефона му, да го проследиш до някое място и т.н.![]()
Напълно съм съгласна.... или когато например ти каже да не ходиш в неговото училище ..ти отиди..Първоначално написано от anito.sl
![]()
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!
според мен може да прозвучи малко грубо но маи си му омрузнала ти каза че ходите от мн време и се познавате добре такаче тои няма какво да научава за теб и почва6 постепенно да се одделечава от теб!!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
...тъпо...Ппо тая логка не може да съществува връзка повече от максимум 5 год.....я помисли ми женените двоики дали вече не се познават до болка?!Не това е предпоствака да се отдалечава от нея.Първоначално написано от Bacard1
А иначе...има две обяснения за поведението му
1)да го е срам от теб и да не иска да го виждат с теб(което е абсурдно при положение че хойте от доста време)
2)да ти изневерява
3)да му е писнало всичко с теб
Моя съвет е да погориш с него,ние момичетата познаваме когато едно момче лъже![]()
Айде и късмет![]()
Може би е параноя , страх те е да не го загубиш
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Първоначално написано от POLA^_^
поли и ти си права но немога да съдя никои аз просто си дадох мнението пък и не го познавам ако знаех какъв човек е тогава бих преценил по добре!!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Moje da ti izneverqva,a moje i da si vuobrazqva6!PRobvaj da go sbara6,ako ne uspee6 zna4i e vtoroto!Prosto naj-veroqtno si mu pisnala i skoro 6te te zareje!![]()
Ами може и да ти изневерява, но може и само да си втълпяваш!Нз нямате ли общи приятели, които да поразпиташ или пък се порови из телефончето му, все нещо може да разбереш, стига да има каквоайде успех
i az imam syshtiq problem edno kym nego i pak taka za ychilishteto...i az izmislih nachinsega sled vakanciqta shte otida bez toi da razbere...i shte razbera vsichko :P mushmyla shte stane shpionin :P samo se nadqvam da n eme vidi nqkoi :P
еми за да се обеди6 попитай приятелите му оба4е ги накарай да са съвсем 4естни..или пък поговори сериозно с него и ако има др да ти каже 4е няма да се сърди6 а у.. или го проследи някой път..хахах не бе бзк..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx