Значи имах едни такива мн гадни подкожни пъпки,дето с дни бяха издути,после като спаднаха и ми останаха червени петна...Мн ме дразнят и определено искам да ги махна,около брадичката и носа ми е най-червено...Мислех за козметик но се отказах и предпочетох дерматолог с който да се консултирам и да видя какво ще ми предложи!Кажете някой найстина добър дерматолог за който сте чували или при който сте ходили!Тенкс предварително!
До колкото съм запознат не са много вариантите,може да си направил някаква алергична реакция,може да е контактен дерматит,който се получава от бръснене,може и да е акне,не съм много сигурен от това,което описваш.
Черни точки ли имаш,от които излиза гной?Гнойни пъпки?Червени петна?Суха кожа?Обясни ми по-точно за какво става дума?
Значи принципно "елоком (крем)" може да ти помогне,но най-добре да отидеш на дерматолог.
Значи може най-точно казано,че тея петна са ми от подкожни пъпки...След което като се надуват и излиза гной,след като вече пъпката я няма на тва място става,червено - Червено петно,и избледнява,но мноооого малко и то за адски дълго време,ето това имам предвид и тез червени петна от пъпчици искам да ги махна А черни точки имам на и около носа,но рядко ми излизат там такива пъпки Иначе мерси за предложенията,и аз се бях спрял на д-р Мая Тачева,тази другата не я знаех,сигурно ще си посета за всеки случай Мерси