- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Кой според вас е най-досадният предмет в даскало?
Ми математиката ми е интересна донякъде,но супер досадни са историята,физиката,химията ...ужас са.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Биология БЕЛ и англ. ез.![]()
Математика и истЕрия.![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
frenski i tehnologiq na proizne6onieto na fr ezik iiiii "frenska terminologiq"
vqrvaite mi nqma ni6to po ujasno da u4i6 po 30 4asa na sedmica tozi gaden eziiiiiik ;(
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
po skoro mi haresva fizichesko i logika vsichko drugo go mrazq !
История, география и литература.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Математика,химия,физика,фи ософия..
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
...който е предаден от досаден учител.
По принцип не обичам биологията...винаги ми е била леко досадна и скучна, но дойде една заместничка за 2 месеца...и честно с голям интерес влизах в часовете, слушах, че даже и учех с интерес...а до тогава всичко ми беше пълна тъпня. Е, естествено заместничката си замина, дойде старата госпожа...и всичко си тръгна пак по старому. Добре, че тази година вече не уча биология и химия, че иначе![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Най-досаден е музикаи английски,а най-гадни и най-трдни за мен са алгебра и геометрия
-много са отвратителни,особенно сега в 7-ми клас,иначе и химия-мразя я и физиката също
![]()
![]()
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
мразя гиии, кой ги е измислил...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
taq godina nai sku4en mi e... angliiskiq.. prostodoide li i vednaga s neturpenie 4akam da svurshi UJAS E !!!!!!!!!
Математика,история и химия
Математика и физика![]()
Литература-тъй както я харесвах напоследък..![]()
Химия![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
История и математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Математика,Физика![]()
![]()
![]()
If you love me-fuck me!
If you hate me-fuck you!
=D
ми в моя случай- изобразително, щот господина не се осъзнава какви ги дрънка и че по никакъв начин не можем да го разбрем (ама пада голям смях)![]()
![]()
![]()
obi4am matematikata i tq nemoje da e sku4na za men nai sku4niq predmet e literaturata!!!
Biologiata i matematikata