.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    pichyttt
    Guest

Iskam da se promena

Mnoo mi teji edno-che sum adski seriozen pich i priemam sichko mnoo na seriozno i se tormoza s tva,a mi se 6te prosto da si izbuhvam kato poecheto pichove na moita vuzrast-spored vas moa li se promena!? iSKAM S novata 2007ma da si stana prosto nekav kupondjiq i da ne me ebe ot nishto da si zhiveq za miga da ne sum taka chuvstvitelen..vuzmojno li e spored vas i osven tva da ne mislq tolkova v/u neshtata shot mnoo malko hora go pravat tova. Osven pojelaniqta vi za uspeh iskam da va pitam spored teb moje li tva da stane ot super vgluben i susredotochen porqduchen choek da stana nekav izbuhnal i da ne me ebe ot nishto eh shte mi se ama dali moje!?

ммм.......... се едно 4ета описание на себе си
    и аз съм така прекалено голямо внимание обръ6там на малките не6та и се "коркам" от вс... с 1 дума 4увствителна съм
    ами да ти кажа сигурно е възможно да се променим, но 6е ни е мн трудно ама с желание вс се постига
    Там, под синьото небе,
    ще плаче армия червена;
    Гонзо ще държи в ръце
    купата окървавена.

И пак ще седнат на престола,
    там, под синьото небе,
    пред очите на Апостола,
    наш'те СИНИ БОГОВЕ!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    "Вълкът козината си мени,но нрава-НЕ!"

Голям фен
    Абе чудо едва ли ще стане...Ама какво му е лошото да си сериозен и отговорен човек? Може да поопиташ да поработиш над себе си. В смисъл да не се задълбочаваш толкова и да се отпускаш повоче. Но ще продължи да ти пука за нещата около теб - така си програмиран. И е добре за хората които са около теб.

Голям фен Аватара на tainstvenata

Re: Iskam da se promena

Цитирай Първоначално написано от pichyttt
    Mnoo mi teji edno-che sum adski seriozen pich i priemam sichko mnoo na seriozno i se tormoza s tva,a mi se 6te prosto da si izbuhvam kato poecheto pichove na moita vuzrast-spored vas moa li se promena!? iSKAM S novata 2007ma da si stana prosto nekav kupondjiq i da ne me ebe ot nishto da si zhiveq za miga da ne sum taka chuvstvitelen..vuzmojno li e spored vas i osven tva da ne mislq tolkova v/u neshtata shot mnoo malko hora go pravat tova. Osven pojelaniqta vi za uspeh iskam da va pitam spored teb moje li tva da stane ot super vgluben i susredotochen porqduchen choek da stana nekav izbuhnal i da ne me ebe ot nishto eh shte mi se ama dali moje!?
    i az sam taka .. trudno 6te e no trqbva malko da se promenim .. ne izcqlo zashtoto sme si takiva i horata trqbva da ni priemat takiva kakvito sme ..
    a tova za mn mislene m/u neshtata nz dali 6e stani ama dano ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    еми ката е пи4 ... тряа се кефиш и да не ти пука

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    ебати сдуханяка..
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Re: Iskam da se promena

Цитирай Първоначално написано от skate-more
    ебати сдуханяка..
    Ебати лумпена си
    Цитирай Първоначално написано от pichyttt
    Пич дори описвайки "проблема" си специално в тема показва сериозността, с която приемаш всичко. Гледай на живота от високо, не издребнявай. Детайлите са маловажни - може би си от хората перфекционисти. Страхуваш се да се "освиниш" /само тази дума е достатъчно описателна \/ / някъде на купон, винаги си предубеден и може би донякъде песимист. Не си от хората, които не се страхуват да опитват нови неща и да са на "вълната на живота". Ако не можеш да се отпускаш просто се напивай. Точно - започни да се освинваш (но никога грозно) прави го с мярка - ще усетиш прилив на емоции и ще се отпуснеш...
    Естествено съвета ми е да ходиш на купони разбирасе. Явно си по-затвореничък, но това не те прави по-малко пич. Горе главата - изкарай началото на 2007 навън - ако не с приятели, то поне сред хора. Отиди на място където да се забавляваш и освиниш. Няма лошо.

Град
    София
    ебати сдуханяка..
    на къв се правиш?Виждам че искаш да се издигнеш в очите на хората тука ама ефекта е обратния
    на мен поне ми правиш такова впечатление
    колкото повече постове ти чета толкова повече се уверявам в това
    Скейтър ха

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ебати сдуханяка..
    muhlio...

kum avtora -> zashto trqbva da se promenqsh , trebva li vseki edin v taq durjava da ne moje da iztreznee i da pie po 5 rakii na 16 godini ?
    tva che si seriozen e huu ... spox
    budi takuv kakuvto si

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    ха адски ме наплюхте..

така по темата : да не те боли кои е газара и кой е лайнара ... и не бъди притеснителен и не се здухвай и да не ти пука от другите бе
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Голям фен
    Град
    София
    ебати сдуханяка..
    ama ti si zle basi bate bih se kefila na takova momche zashtoto okolo mene sa se nekfi otvoreni
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да, можеш да се промениш, но не и на сила.

шерито
    Guest
    Хм...до характер си е Има по - чувствителни хора и такива, ти си един от тях. Аз също съм така. Много пъти съм опитвала, но без особен успех. И все пак трябва да се контролираш, когато се държат кофти с теб и те наранят, сам ще се научиш да бъдеш малко по - непукистично настроен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeViL`s_Daughter
    ммм.......... се едно 4ета описание на себе си
    и аз съм така прекалено голямо внимание обръ6там на малките не6та и се "коркам" от вс... с 1 дума 4увствителна съм
    ами да ти кажа сигурно е възможно да се променим, но 6е ни е мн трудно ама с желание вс се постига

ПодписО е велик .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си