- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- нормално ли е?
според вас нормално ли е 12 годишно момиче да носи 41-42 номер обувки при положение че е високо 165 см. и ако е от значение тежи 57 кг.?
Еми..не много,ама някак 6е го преживее6 мисля![]()
OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??
![]()
![]()
да
Аз съм на 15,висока съм 1.75 и нося 40ти!!!
![]()
И аз така, само че 39ти.Първоначално написано от BraInLesS_f
Според мен не е много нормално![]()
Vseki e individualen,ne sam vijdala do sega na obuvkite da pi6e ot kolko godi6ni,kolko visoki kolko tejki hora trqbva da se nosqt.Tova da ti e problema...golqm krakNe mislq 4e e problem.
Ми не е препоръчително да са й толкова големи краката, дано спрат да растат вече![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мутирал народ , как си намираш обувкиПървоначално написано от Анонимко
Стига базик ... ми не е нормално вече спадаш към мъжката номерация значи си прецени , аз знам че по магазините макса е 40 номер .. един път даже в един магазин ме наредиха що съм искала 38 номер и че крака ми е голям
Хаха,кво прай тая ве, аз съм някъде около 1.83 и нося 43 номер.Незнам според мен не е нормално и красиво за жена
![]()
не бе успокойте се аз нося 44 ама иначе ти си ебати робота бе![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Баси, то може да има грешка в номерацията!Имам предвит, че аз нося кубинки 41, а маратонки 39-40!И съм на 14 и съм почти 1,70!Тва си си ти все пак, дори да не е нормално, няма как да го промениш, освен ако не си резнеш пръстите!Просто всичко си е за човека и ако няма некъв гаден контраст между ходилата ти и цялото ти тяло (или самите крака) няма за кво да се притесняваш!И аз като бях на 12 супер много се бях сдухала, че имам голям крак (или по-точно палец), но ми мина тоя период и сега си харесвам супер много ногите!Просто...не го приемай като аномалия а като част от себе си!Трябва да се харесваш такава, каквато си!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ти си ебати толупа
az sum na 15,visoka sum 1.70 i nosq 40-ti
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Не предполагах, че си толкова висока.Първоначално написано от BraInLesS_f
![]()
Споко, нормално е.
![]()
Оh Му ГосподиПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()