- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тема за всички преебани на НГ
Това е мястото, вие сте!![]()
Надявам се, не съм единственият, който ще си клечи пред компа.![]()
![]()
![]()
Наздраве!
![]()
ima ve4e takava tema http://www.teenproblem.net/f/viewtop...220790#1220790![]()
nishto , toi neka si se napravi na interesen ... otnovo![]()
емии аз съм си пред компа..![]()
то същност тва е ден като всички останали и ест мене няа кой да ме пусни да изляза..понякога си мисля че в затвора щях да съм по-свободна
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Oh nesi samo ti i az sam Home alone i 6te kle4a cqla ve4er ama pone sam si vzel pia4ka dano i ti si vzel 6tot pone 6te ima kvo da se pravi kato nikoi ne6tq da doide mn im zdrave ako si ot pld idvai unas pone da nesme sami![]()
![]()
![]()
Копеле, не съм от Пловдив, не съм и в България и малко по-късно ще почвам пиячката, защото сега при мен е обяд.Първоначално написано от HaCkO
Скайп имаш ли?![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Копеле, пийни един шот и се успокой!
![]()
da piesh sam pred kompa ...![]()
trea da si baq nenormalen
mi batka sorka maina ama kvo da se prai taka e nie priebanite sme nai zle pojelavam ti da ne taji6 4ak tolkova i da se napi6 kato za posledno ida si iskara6 mn qko.... skype ne davam sorka![]()
Еми, като няма с кой...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
samo da beh zdrav , da moga da ida da se napiq s priatelite i te da sa zdravi , a ne da sa v bolnica sheh da se uspokoq ...Първоначално написано от p4elata_brumze
Хах, благодарско за пожеланията!Първоначално написано от HaCkO
![]()
П.П. Не съм някой запотен и загорял чичко, споко.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da asm kazal ne6to takova prosto ne iskam ne te poznavam li4no i za tfa skype mi go znaqt mn malko hora samo mn dobri poznati ne se obijdai\
/
Не се, споко.Първоначално написано от HaCkO
![]()
Кой какво пие?\
/
![]()
Не се заяждааааай!Първоначално написано от exploitedteen
Баси аз поне имам бира!Макар че се депресирах, щото се скарах с нашите!Пак за некви анархии спорим и понякога се чудя, как може да са такива...уф!Уотевър!
Айде наздраве!Преебани или не, Нова Година е, нека ви е весело!
(А ЕС да мре в кофите и да яде чорапи!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Вие пък...Гадно е да стоите на Нова Година сами пред компа, ама голяма работа...Не е краят на света, важно е да сте в хубаво настроение. Ще гледате някоя комедия, ще слушате пиратките навън, може да излезете до центъра и да гледате концерта, после да отскочите до комшията, да се чукнете с шампанско, да пийнете и тва е..Какво толкова...Пак може да си направите забавното
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mi piem vodka Flirt ima 2 shisheta Kameniza i pu6im Victory Witei si pravq kupona s house tfa mi be6e me4tata samo 4e s nqkoi da q spodelq
![]()
![]()
are we za ko sprqhte da pi6iti are 4e sled malko 6te sam pod masata dokat sam trezven daite se zapoznaem az sam HaCkO pr mi e a vi e?
Има ЛС за целта!Тва да не ти е сайт за запознанства!Първоначално написано от HaCkO
![]()
a ti da ne si moderator ?Първоначално написано от brain_stew
![]()
Не разбирам защо, трябва забележка да му направи модератор, за да се спре едно начинание, което всъщност е с предвидим край (лок, БАН или забележка като моята (предположения))....А ти защо се правиш на интересен?Първоначално написано от OtherDimension
poradi sushtata prichina , poradi koqto i ti : zashtoto nqma kakvo da pravq..Първоначално написано от brain_stew
i samo ne mi izlizai s nomera che prosto si dobra dushichka i ne mojesh da gledash kak lubimoto ti forumche e nabubnalo s edno mnenie i trugvash da pravish bezsmisleni zabelejki
Аууу!Дааа!Аз съм ангелче...хич не нафлуудих форума тая вечер!И днеска като цяло....но, тва дето тоя Наско или къфто беше направи, никак не беше умно, щото все пак наистина не е сайт за запознанства...кат е тръгнал да флууди поне да го направи като хората!Първоначално написано от OtherDimension
I az sym precakanaa priemete me f kluba pls i bez twa umiram AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="exploitedteen"]и ние сме пред компаааааааааа
а вие сте прееебанииииииии
МУАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ А[/quotе
хаха сагласен
аз се чуда къде да ида шот иам 6 покани даже съм канен по други градове а вас не ви пускат .. да ви имам проблемитеее..
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?