.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: 1vi put

veronika90
    Guest

1vi put

Temata ne e ebavka!!!Pls za va6eto mnenie.Vchera bqh za 1vi p1t s priqtelq mi.Na men mi be6e za 1vi p1t i malko si me beshe strah, no opredeleno go iskah i az.Pochnahme bavno i vsi4ko v1rve6e dobre,za da ne me boli mnogo 1vo probva s pr1sti da me poraz6iri, no men pak si me boleshe,pri tova mnogo.Napravi mi frenska,za da se poovlajnq poveche i da ne me boli chak tolkova,kogato vleze v men ,t1i kato dory ot 2prusta mi idva6e da viq ot bolka.Ta nakraq mi go vkara ,mn me bole6e,no ve4e pone be6e minalo i taka me e*a v prod1ljenie na 10-15 min kato bolkata postepenno namalqva6e, no ne mojah da razbera za6to na 15min nqkude si go izvadi i sprq.(ne beshe svur6il),a kato go pitah mi kaza che vijdal che me boli,a toi o6te dulgo vreme nqmalo da svur6i.I vupros1t mi e az li ne moga da go v1zbudq dostata4no ili toi misli prekaleno mnogo za men?Pls za normalni mneniq i bez ebavki!

Просто се е притеснявал за теб - на никой нормален човек няма да му е приятно или възбуждащо да причинява болка на другия.
    BTW поздравления за правилния избор на момче! По всичко личи, че те обича и е отговорен човек. Това е най-важното.
    Дано следващия път не те боли и да можете да се насладите изцяло на близостта си. А... сега се сетих - можете да използвате някакъв хубав лубрикант. Само трябва да е на водна основа.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не се тревожи. Аз че правя секс от сума ти време ти казвам-при продължителен секс и мен ме боли и не винаги гаджето ми свършва. можеше да опиташ с ръчичка или с устенца,за да свърши. Притеснил се е за теб.

Просто се е притеснил за теб като е видял, че изпитваш болка. Не трябва да се притесняваш, а да си щастлива, че имаш такова момче до себе си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

булкааааааааа!Всяко момиче си мечтае за такъв като твоя,грижовен и нежен.Не питай по форумите такива неща,ами бягай при него.Какво му е чудното да се притеснява някой за теб.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

veronika90
    Guest
    moje bi e t1po,che se pritesnqvam da,no vse pak normalno li???A mu bqh kazala 4e sum posviknala s bolkata ve4e, che moga da produlja i vupreki tova sprq.Az li sum se durjala mnogo d1rveno ili toi da e tolkova opiten ,che mu trqbva po produljitelen sex.A i se pritesnqvam nai ve4e ot fakta 4e mnogo iska6e da spi s men ,a nakraq se okaza 4e nikakvo udovolstvie ne polu4i.Neznam,no mi e mn tupo i neznam kakvo da pravq

Мега фен Аватара на koalka
    Мислил е за теб, защото все пак това ти е било за пръв път и си е мислел, че още те боли.

vikito89
    Guest
    predstavqm si 6tom ne e svur6il kakva si, xax,ujas,gorkoto mom4e!

desi345
    Guest
    kvo se kosi6 be macka mom4eto misli za teb

desi345
    Guest
    kvo se kosi6 be macka mom4eto misli za teb

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    veronika90, нямаш никаква причина да се притесняваш! Нормално е едно момче да не свърши в рамките на 15 минути. Не всички сме "бързаци"! Това, че не сме достигнали оргазъм нищо не значи. Удоволствие ни доставя и само да бъдем с любимата.

Има различни неща, които забавят оргазма при мъжа (както и при жената) - притеснение (притеснявал се е ЗА ТЕБ! и ще продължи да бъде внимателен, докато ти не свикнеш напълно със секса), други грижи.. И най-вече, ОТ НОРМАЛНОСТ! Напълно е нормално за момче да не свърши и половин час и отгоре.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

veronika90
    Guest
    ms na vsi4ki za otgovorite,nadqvam se da e taka i dano sledva6tiq p1t se polu4i

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    veronika90, нямаш никаква причина да се притесняваш! Нормално е едно момче да не свърши в рамките на 15 минути. Не всички сме "бързаци"! Това, че не сме достигнали оргазъм нищо не значи. Удоволствие ни доставя и само да бъдем с любимата.

Има различни неща, които забавят оргазма при мъжа (както и при жената) - притеснение (притеснявал се е ЗА ТЕБ! и ще продължи да бъде внимателен, докато ти не свикнеш напълно със секса), други грижи.. И най-вече, ОТ НОРМАЛНОСТ! Напълно е нормално за момче да не свърши и половин час и отгоре.

HAHAHAHAHAHHA

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    булкааааааааа!Всяко момиче си мечтае за такъв като твоя,грижовен и нежен.Не питай по форумите такива неща,ами бягай при него.Какво му е чудното да се притеснява някой за теб.
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest

Re: 1vi put

Цитирай Първоначално написано от veronika90
    Temata ne e ebavka!!!Pls za va6eto mnenie.Vchera bqh za 1vi p1t s priqtelq mi.Na men mi be6e za 1vi p1t i malko si me beshe strah, no opredeleno go iskah i az.Pochnahme bavno i vsi4ko v1rve6e dobre,za da ne me boli mnogo 1vo probva s pr1sti da me poraz6iri, no men pak si me boleshe,pri tova mnogo.Napravi mi frenska,za da se poovlajnq poveche i da ne me boli chak tolkova,kogato vleze v men ,t1i kato dory ot 2prusta mi idva6e da viq ot bolka.Ta nakraq mi go vkara ,mn me bole6e,no ve4e pone be6e minalo i taka me e*a v prod1ljenie na 10-15 min kato bolkata postepenno namalqva6e, no ne mojah da razbera za6to na 15min nqkude si go izvadi i sprq.(ne beshe svur6il),a kato go pitah mi kaza che vijdal che me boli,a toi o6te dulgo vreme nqmalo da svur6i.I vupros1t mi e az li ne moga da go v1zbudq dostata4no ili toi misli prekaleno mnogo za men?Pls za normalni mneniq i bez ebavki!
    Момчето е джентълмен! съобразява се с теб затва го цени. Другото е че имай впредвид и че и втория и третия даже може би и четвъртия път ще те боли...

deni_f
    Guest
    axaxaxaaa mi izebi go ti sledva6tiqt put za da mu dostavish udovolstvie \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си