.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: moje li.....

Taen
    Guest

moje li.....

moje li da se pravi seks, dokuto si v menstruaciq???

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    zavisi ako si v na4aloto ne e mn prepora4itelno ako si ve4e na svar6vane po princip moje za tfa 4e sam si priceni

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Определено.

в ушите

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    apff na men tva ne mi dopada xich [sex dokato si v menstryacia]... ama mai moje inache

аз и приятелката ми не го предпочитаме и се жъздържаме(не е болка за умиране)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Em`i k'wo tolkowa?

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    "Неставай смешен братов4еде ЛАРИ!"
    естествено 4е може ама препоръ4вам да е след 3 ден ина4е ще е адско мазало хаха

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ами попринцип може, ама е според мен е гадничко

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    С партньорката ми сме пробвали, не ни хареса (тя поначало е доста чувствителна през този период). Няма да й стане нищо на момичето, а още по-малко - на момчето. И, все пак, ползвайте презерватив. От една страна е маалко по-хигиенично, от друга - все пак си има рискове от забременяване. (поне някои съфорумци така твърдят)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може с презерватив,но предварително да се каже на партньорът. Аз лично не практикувам-4 дни в месеца ми е-мога да издържа. Обаче тогава най-много ми се прави.Ама заради партньора се въздържам.

Фен
    Град
    Свищов
    Ами то може,но отделен въпрос е дали ще ви бъде приятно и на теб и на партньора ти,а и има още нещо:По време на менструация жената трябва да спазва висока хигиена в областта на външните полови органи. Противопоказни са влагалищни промивки, къпане в басейни и вани, поради реален риск от проникване на инфекция. По същите съображения по време на менструация са протипоказни и половите сношения.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Може с презерватив,но предварително да се каже на партньорът. Аз лично не практикувам-4 дни в месеца ми е-мога да издържа. Обаче тогава най-много ми се прави.Ама заради партньора се въздържам.
    Споко, кремче! И на нас ни се иска! Можеш да намекнеш и да видиш какво ще каже той. Мъжете поначало не сме много гнусливи!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз съм стигала и до скандал с приятеля ми относно секс по време на мензис. Аз исках, а той каза, че за нищо на света няма да прави секс с мен като съм неразположена,защото щяло да ми бъде неприятно... и аз, идиота, направих скандал.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Споко, кремче! И на нас ни се иска! Можеш да намекнеш и да видиш какво ще каже той. Мъжете поначало не сме много гнусливи!
    Е,той ме пита защо след като вижда,че имам желание не сме го правили-и аз казах,че е заради него. не искам да се паникьосва,не искам да си мисли,че ме е наранил или,че ме боли,а знам че това ще си помисли.Не знам-притеснявам се как би му подействало н психиката. Естествено няма д го правя първия ден,когато съм цялата в кървища,но не искам да се гнуси от нещо от мен или по мен.След време кат преодолеем ое малко задръжки-може!

Град
    Свищов
    Днес ям буквички,ама за след Новогодишен купон ми е простено.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi nie s moia priatel praktikyvame 6toto na men teia dni ot meseca nai mn mi se iska a puk toi ne e hi4 gnysliv i niama problem da se izcapa s malko kruv... E verno 4e v4era omazahme malko pove4e ot o4akvanoto ama smenihme 4ar6afite i np

Фен
    Град
    под масата ;)
    ми аз лично не съм пробвала но си мисля че примерно първия или последния ден от цикъла.. защо не въпрос на личен избор си е

Голям фен
    Град
    Бургас
    няма нищо лошо да се прави секс докато си в цикъл особено като е с презерватив нищо не му пречи на момчето. малко се губи от любовната игра ( за момичето) но така ли иначе тогава ни се прави доста секс например в банята , под душа си е идеално
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да, може както вече ти казаха, може малко гадно да звучи, ама си е и като лубрикант... за мен даже удоволствието е по-голямо тогава. Иначе практикувам след 3-4-ти ден /по принцип ми е 7-8 дена/.
    Пък и то по принцип не тече през цялото време.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Да, може както вече ти казаха, може малко гадно да звучи, ама си е и като лубрикант... за мен даже удоволствието е по-голямо тогава. Иначе практикувам след 3-4-ти ден /по принцип ми е 7-8 дена/.
    СЕДЕМ-ОСЕМ ДЕНА!? Wow, мислех, че е НАЙ-МНОГО седмица! То като включим и ПМС-то, май доста дни ти се събират

ае то може ама... ако толкова сте загорели един за друг... к'во пък щом не сте гнусливи...
    на мен примерно не би ми било приятно някак си...де да знам
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    бе, естествено, че може... стига момчето да няма против да стане целия в кръв
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    не забранено е може стига да искаш

С партньорката ми сме пробвали, не ни хареса (тя поначало е доста чувствителна през този период). Няма да й стане нищо на момичето, а още по-малко - на момчето. И, все пак, ползвайте презерватив. От една страна е маалко по-хигиенично, от друга - все пак си има рискове от забременяване. (поне някои съфорумци така твърдят)
    презерватива не е само защото е по гадно,ами по време на месечни цикъл вериатноста от инфекция при мъжа е по -голяма
    Don`t let go ot life
    Let go of love
    Let go of all we love
    so don`t let go of lust
    Let go of all we shape

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    СЕДЕМ-ОСЕМ ДЕНА!? Wow, мислех, че е НАЙ-МНОГО седмица! То като включим и ПМС-то, май доста дни ти се събират
    Нямам ПМС поне, ама за сметка на това менструацията ми е достааа обилна и болезнена. Късмет

А това за презерватива... за мен си е въпрос на избор, да вярно, че има вероятност от инфекция, но тя нито е толкова голяма чак, пък и то откакво ли не можеш да хванеш. Аз вече няколко пъти за 1 година имах проблеми, въпреки пазенете и всичко... даже и с хроничен цистит се оказах, така че на приятелят ми вече като ме вижда колко аз съм страдала "заради него", не се притеснява дали на него ще му стане нещо. Е, да не казвам, всички да са така. Вижте как ще ви е по-приятно на вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си