Ami moje da me pomislite za kakva li ne no samo az znam kak se chuvstvam v momenta.TAKA......M.be pyrvoto mi gadje.Ne bqh sigurna che go obicham taka kakto toi men,no reshih da opitam.Hodihme okolo 2 meseca i tazi vryzka zapochna da me zadushava.Beshe postoqno s men chakashe me sled rabota(btv.na 15sym)Nshte bqha protiv nego zashtoto beshe hm....da si go kaja-NARKOMAN.Ne tochno no mi e pokazval kanabis koito az vednaga izhvyrlih.Dylgo si govorihme za maniqta mu a toi mi kaza"Ah milo zaradi teb vsichko ostavih no veche sym zatynal'Taka i ne razbrah kakvo imache v predvit.Toi se hvaleshe s men i me vodeshe kato marionetka.Iskashe da me celuva postoqno ,no mai az si bqh vinovna za6toto ne mu kazah 4e mi e pyrvoto gadje.Skysahme na 22 septemvri(hm koi idiot kaza 4e tova e denqt na syedinenieto )Glavnata prichina da skusame be tova che bqh vlubena v bratov4ed mu.O6te predi da sre6tna M.A bratov4ed mu C.be6e po4ti vinagi s nas i znaeh 4e kato luja M. zaradi C.postypvam kato ku4ka.Sled kato se razdelihme misleh 4e 6te mi olekne no C.zapo4na da me gleda gadno i podmolno i nemoga da razbera kakvo 6te napravi.a NA 25 NA RJD M. me pozdravi.SEga kato si pomislq za vremeto kogato bqhme zaedno..DOri misleh da zajiveq s nego no....Kakto i da znam 4e dori sega da mu se obadq vednaga 6te doide do sofiq da me vidi.Dori bi se syglasil da trygnem(toi go be6e kazal)no me e strah 4e 6te me zareje i 6te postypi kakto men v na4aloto.Molq kajete da pravq li opiti da se vidim i da pogovorim ili ne(btv na6te mn go mrazqt i vse me zadqvat s nego za6toto mislqt 4e i az 6te trygna da se drogiram vypreki 4e mrazq DROGATA!!!!!