.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Maika mi i toi....

Shtastlivata :(
    Guest

Maika mi i toi....

Moje da vi se stori malko gadno ot moq strana.Sudete me ako iskate!!!Dete na razvedeni roditeli sym,no tova ne mi pre4e6e tyi kato mama mi dava6e dori v izli6yk svoqta lubov.Ba6ta mi misli samo za ednata 4a6ka.Da si kaja 4estno ne moga da go nare4a BA6TA.PREZ TEZI 15 GODINI VSE IDSVA6E I SI TRYGVA6E.A az i mama si izplakvahme o4ite po nego.edna ve4er si doide nafirkan do kozirkata i govore6e vreli nekipeli za nas.Dori me napsuva!Ne me zabolq ot tova a 4e go prave6eb pred maika mi.Neznam ot kyde izleze taq sila no go o6amarih jestoko .I taka cqla no6t nikakvo spane otkaraha go s beleznici i az typata pla4eh prez tova vreme.Sega mama ima priatel mn e mil i simpati4en .mn go haresvam i 4esto se 6eguvam s mama koga 6te se ojenqt a tq vse kazva -oooo minalo mi e vremeto(da da dosta mlada i krasiva e dori) mislq utre da ni doide na gosti a mama se iz4ervqva samo I eto o6te edna pri4ina da mrazq "ba6ta si" toi ne doide na moq rojden den a doide priatelq na mama.I da si kaja 4estno bi mi se iskalo toi da mi e ba6ta.daje tate 6te mu kazvam heheheh 6eguvam se.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    ЯКОО !! И аз не го искам моя баща амааа... той не пие ама го бият здраво лимките в главата и по цял ден върви и крещи , през 1 час ми измисля наказание - всяко от предното по гадно ... даже днес ми вика : не ме интересува че е празник ... нищо не ми пречи да те накажа . напрао да го удариш с мокър парцал амаааа.. какво да се прави нали е баща !

Супер фен
    Град
    Bourgas
    опитай се да го забрави6..явно не заслужава да си му дъ6теря
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на iiirish
    радвам се, че въпреки всичко и ти и майка ти сте намерили точния човек. това е ужасно трудно! най-добрата ми приятелка също е дете на разведени родители и знам колко трудно и ужасно е това. разведени са официално от 15 години, но майка й още не е събрала смелост да бъде с мъж с някакви по-сериозни намерения! както казват хората "опариш ли се веднъж, после бягаш далече от огъня"

така че мога да ви пожелая и на двете само успех и много късмет занапред в живота

Guest

Re: Maika mi i toi....

Цитирай Първоначално написано от Shtastlivata :(
    Moje da vi se stori malko gadno ot moq strana.Sudete me ako iskate!!!Dete na razvedeni roditeli sym,no tova ne mi pre4e6e tyi kato mama mi dava6e dori v izli6yk svoqta lubov.Ba6ta mi misli samo za ednata 4a6ka.Da si kaja 4estno ne moga da go nare4a BA6TA.PREZ TEZI 15 GODINI VSE IDSVA6E I SI TRYGVA6E.A az i mama si izplakvahme o4ite po nego.edna ve4er si doide nafirkan do kozirkata i govore6e vreli nekipeli za nas.Dori me napsuva!Ne me zabolq ot tova a 4e go prave6eb pred maika mi.Neznam ot kyde izleze taq sila no go o6amarih jestoko .I taka cqla no6t nikakvo spane otkaraha go s beleznici i az typata pla4eh prez tova vreme.Sega mama ima priatel mn e mil i simpati4en .mn go haresvam i 4esto se 6eguvam s mama koga 6te se ojenqt a tq vse kazva -oooo minalo mi e vremeto(da da dosta mlada i krasiva e dori) mislq utre da ni doide na gosti a mama se iz4ervqva samo I eto o6te edna pri4ina da mrazq "ba6ta si" toi ne doide na moq rojden den a doide priatelq na mama.I da si kaja 4estno bi mi se iskalo toi da mi e ba6ta.daje tate 6te mu kazvam heheheh 6eguvam se.
    produljavai da lapa6 pi6ki i ne se pritesnqvai...

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    От колко време го познавате тоя.
    Щи кажа само едно,
    недей да прибързваш със заключенията щото
    и бащати в началото е бил добър иначе майка ти нямаше
    да е с него.
    А това с баща ти дет ми го говориш
    е доста срещан проблем в БГ за жалост
    незнам на какво се дължи това

Правила за публикуване