- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo vi se padna ot novogodi6nata banica?
Беше нещо за Купидон... абе на любов биешегхагхагхахг аз и любов хохохо
ето още един пример кви глупости са тия късмети![]()
Любовта
Университет
Нещо такова.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ku6ta, krasota, bebe i lubov...
dobre 4e bqh servitiorka, ta se uredih s 38257 par4eta banica (koito dori ne opitah_
любов![]()
na men pak mi se padna lubofta,dva pati bebe
,kola i ka6ta!!!stranno o6te ne sme otkrili parata!!!
Massari - Real Love(remiX) КаКвО е ЖивОтА ?!? ЖиВоТа е ЛюБоВ . КаКвО е ЛюБовТа ?!? ЛюБоВтА Е ЦеЛуВкА . КаКВо Е ЦеЛуВкАтА ?!? ЕлА Да тИ ПокАЖа ...
Ей сега пак си взех второ парченце - падна ми се "Очаква те радост голяма, супер екскурзия за двама" \/ \
/ \
/
щастие и любов![]()
"Целувка за лека нощ"
yhajvane ot vishestoqsht :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
НИЩО!![]()
Глупава работа...учението![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
къща
За тва викам - който иска да ме спонсорира,аз ще строя![]()
Колата..дано дано !!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Годеж (малко съм малка ама.....)![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Здраветуу
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
u4enieto.. i parata no .. nashte kato dobri hora reshiha da mi q vzemat i se napraviha 4e se pada na brat mmii![]()
любов като на филм и нова къща
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
МЪРЗЕЛАААА![]()
"Семейно благополучие: за някой-син , за други внуче"
и
"Малко юначе в къщата ще плаче"
КАРЪК!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Имам сватба,детенце и още повече зубренеДве висши не са ли достатъчно,а?! Curse you,Jesus!!!!
![]()