- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- еми .. тфа е либофф
"Защо е модерно да си прост?!"![]()
И кво ся всички като обичаме някой и да тръгнем да пускаме теми та да разберат всичкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Hubavo e horata da se obi4at....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ми ок радвам са за теб..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Абе хубу,че ти го обичаш,ама той обича ли те?На тоя въпрос май не беше отговорила...От една страна ще бъде добре,ако той не те обича,щото поне в темата ще има заложен някакъв проблем...Ама пък от друга страна е лошо,щото по Нова Година е гадно да си имаш работа с несподелена любов
Ако е така съжалявам,кажи какво не е наред и ще ти помогнем,а иначе...ОБИЧАЙТЕ СЕ
![]()
prosto se chyvstvah shtastliva , che go obicham ... a i toi se dyrji super s men ... a tyk tez SyHarine oprekvat ... kolko po-glypavi temi e imalo
Първоначално написано от bawdy talk
E ne e zadyljitelno.. no shtom iska da go zaqwi pred wsichki..kakwo losho ima.. moje da ne e tuk mqstoto .. no se pak towa e lubow... nqq losho che si obicha nqkoi nali!?
daje az bih kazala che mnogo si obicham moito milu :P
I iskam wsichki da go razberat..![]()
ЗА ЩАСТИЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ Е ПЪЛНО С ОЛИГОФРЕНИ, ЗАЩОТО ВСЯКА ВТОРА ТЕМА ЩЕШЕ ДА Е "ОБИЧАМ ГО/Я".
ТА ИСКАМ ИСКРЕННО ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА ОЛИГОФРЕНИ, А ПЪК ДРУГИТЕ ДА ГО ДУХАТ!
Любовта не се казва, а се доказва !!! Просто няма абсолютно никакъв смисъл от тази тема.Първоначално написано от Dead`Heart
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Мислим, че
1. Трябва да се научиш да пишеш.
2. Има вече достатъчно глупави теми, няма смисъл от повече.
П.П. Dead`Heart, е и аз съм щастлива, защото го обичам страшно много, но не пускам теми... по-добре да беше отишла да му кажеш това на него.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."