.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    pla4e6tata
    Guest

tapite mom4eta.....

zna4i....iam problem....samo 1 apartamen sme na etaja i to4no dnes na nova godina hvarliha ne piratka a napravo cqala bomba na etaja !ta tva e nekoi moi ''fr'' i razberem li koi e svar6eno s nego..........sa sa,m nakazana i 2 meseca nea da vidim diskoteka!!!kajete kvo da napraim,kak da obqasnim na na6te....mamka mu,za6to se na mene? a tolko mi be6e na kef!!!!!;(((((

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    мила , ваще тряа да те разберат ако за тфа се притесняваш ..

Guest

Re: tapite mom4eta.....

Цитирай Първоначално написано от pla4e6tata
    zna4i....iam problem....samo 1 apartamen sme na etaja i to4no dnes na nova godina hvarliha ne piratka a napravo cqala bomba na etaja !ta tva e nekoi moi ''fr'' i razberem li koi e svar6eno s nego..........sa sa,m nakazana i 2 meseca nea da vidim diskoteka!!!kajete kvo da napraim,kak da obqasnim na na6te....mamka mu,za6to se na mene? a tolko mi be6e na kef!!!!!;(((((
    emi qvno typi sa va6te, a i samata ti... tai 4e v kraina smetka ot kvo se oplakva6?

Повече от фен
    Град
    In Your Mind

Питай родителите си ква отговорност
    носиш ти за това че някой твой френд хвърля пиратки където
    му падне.Аз чесно казано не вярвам 2 месеца да те държат
    наказана те винаги преувеличават.А пък и мисли позитивно
    кво хубаво има в едно диско аз лично не си падам
    щото от редовно диско се оглушава а и от силната музика една приказка не мое да се каже.

Град
    На 3тата пейка в ляво завит с вестници

EDIT

Не е твоя вината че са пуснали "бомба" на твоя етаж.
    не е честно да те наказват.
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Мега фен Аватара на iiirish
    не оставяй родителите ти да мислят, че ти имаш нещо общо със тази случка. най-добре говори с тях и им обясни, че не ти си виновната и посочи кой го е направил. надявам се, че те като родители, ще те разберат и ще ти повярват

avtora
    Guest

mersi mn za otgovorite

mi mersi mn za mneniqata mai nqama da e 2 meseca a po malko i mai ospqah da skalapq ne6to ama v4era si izrevah o4ite...........mn beh zle!sa 6te vidime mai gi smek4ih malko,utree 6te izlqaza no do kam 8h ama se pak s moite 14 godinki?normalno li e ?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Re: mersi mn za otgovorite

Цитирай Първоначално написано от avtora
    mi mersi mn za mneniqata mai nqama da e 2 meseca a po malko i mai ospqah da skalapq ne6to ama v4era si izrevah o4ite...........mn beh zle!sa 6te vidime mai gi smek4ih malko,utree 6te izlqaza no do kam 8h ama se pak s moite 14 godinki?normalno li e ?
    Нормално е ОПРЕДЕЛЕНО !
    И аз съм на 14 ... само баща ми ме наказва мене ^^ и то с некфи тъпи наказания - пример :,,Сега ще стоиш прав до гардероба докато те заболят краката" така съм стоял 2 часа и половина и той ми вика - аиде сядай и реших да стоя още ...той след 30 мин замина до пикадили и като се прибра след 1 час и половина аз през това време си чатих на компа ,видях го че идва и пак застанах до гардероба , той си помисли че съм стоял 4 часа прав и ми се извини
    Спокойно ,мене няма как да ме задържат повече от 2 дена да не излизам .. направо ще подлудея . Един пич горе беше споменал че от редовното слушане на силна музика се оглушава и неможе човек да си каже една приказка... това е вярно .. аз затова не ходя по дискотеки ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си