- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tapite mom4eta.....
zna4i....iam problem....samo 1 apartamen sme na etaja i to4no dnes na nova godina hvarliha ne piratka a napravo cqala bomba na etaja !ta tva e nekoi moi ''fr'' i razberem li koi e svar6eno s nego..........sa sa,m nakazana i 2 meseca nea da vidim diskoteka!!!kajete kvo da napraim,kak da obqasnim na na6te....mamka mu,za6to se na mene? a tolko mi be6e na kef!!!!!;(((((
мила , ваще тряа да те разберат ако за тфа се притесняваш ..
emi qvno typi sa va6te, a i samata ti... tai 4e v kraina smetka ot kvo se oplakva6?Първоначално написано от pla4e6tata
Питай родителите си ква отговорност
носиш ти за това че някой твой френд хвърля пиратки където
му падне.Аз чесно казано не вярвам 2 месеца да те държат
наказана те винаги преувеличават.А пък и мисли позитивно
кво хубаво има в едно диско аз лично не си падам
щото от редовно диско се оглушава а и от силната музика една приказка не мое да се каже.
EDIT
Не е твоя вината че са пуснали "бомба" на твоя етаж.
не е честно да те наказват.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
не оставяй родителите ти да мислят, че ти имаш нещо общо със тази случка. най-добре говори с тях и им обясни, че не ти си виновната и посочи кой го е направил. надявам се, че те като родители, ще те разберат и ще ти повярват
mi mersi mn za mneniqata mai nqama da e 2 meseca a po malko i mai ospqah da skalapq ne6to ama v4era si izrevah o4ite...........mn beh zle!sa 6te vidime mai gi smek4ih malko,utree 6te izlqaza no do kam 8hama se pak s moite 14 godinki?normalno li e ?
Нормално е ОПРЕДЕЛЕНО !Първоначално написано от avtora
![]()
И аз съм на 14 ... само баща ми ме наказва мене ^^ и то с некфи тъпи наказания - пример :,,Сега ще стоиш прав до гардероба докато те заболят краката" така съм стоял 2 часа и половина и той ми вика - аиде сядай и реших да стоя още ...той след 30 мин замина до пикадили и като се прибра след 1 час и половина аз през това време си чатих на компа ,видях го че идва и пак застанах до гардероба , той си помисли че съм стоял 4 часа прав и ми се извини![]()
Спокойно ,мене няма как да ме задържат повече от 2 дена да не излизам .. направо ще подлудея . Един пич горе беше споменал че от редовното слушане на силна музика се оглушава и неможе човек да си каже една приказка... това е вярно .. аз затова не ходя по дискотеки ...![]()
![]()