- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 6te mi se namali li biusta sled otslabvane
az sam momi4e i seriozno sam se zaela da otslabvam tai kato sam malko palna,i btw zasega se spravqm prekrasno,samo iskam da pitam vqrno li e 4e gardite mi 6e namaleqt kogato otsklabna,dano naistina da namaleqt 6toto 4estno kazano sega sa tvarde golemi i gi iskam po malki,ta 2 vaprosa imam-6E MI NAMALEE LI BIUSTA I 6E UVISNE LI ? AKO E VQRNO 4E 6E UVISNE KAJETE NA4IN DA GO PREDOTVRATQ.10X PREDVARITELNO
Ако отслабнеш доста със сигурност ще ти намалее и бюста,но понеже както казваш са ти доста големи и увисване е вероятно,затова прави някакви упражнения за стягане.Сега точно не се сещам,трябва да потърсиш,има много такива теми![]()
Ако отслабваш с диети, няма начин ще се намали! Но, ако е чрез спорт, ще е по-малко!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Да, ще се намали![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Да...но ако правиш лицеви упори или нещо от сорта мисля,че ще се стегне.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Ако отслабнеш много за кратко време,бюстът ти ще намалее - за съжаление е истина.
Естествено, че ще намалее - когато отслабва човек, той губи мазнини равномерно от цялото си тяло. А ако тръгнеш на фитнес найстина ще ги стегнех, но също така е и факт, че при жените ходещи на фитнес се наблюдава спад в бюста.
Първоначално написано от [Lucifer
и аз така мисля...
Only God can Judge me... Be the Best!