- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ми е...
Първо да кажа че не очаквам никой да ми помогне... Щото проблема ми е нерешим и няма начин нещата да се оправят... Обаче ми е кофти... Кофти ми е че така постъпвам с живота си, кофти ми е че се напивам и правя идиотщини... Ама иначе съвсем ше мисля за мизерния си живот и ше ми е гадно.
И всичко по вината на едно момче! Имам чувството че провалям себе си като човек, като личност... Щото с който и да съм, и на който и да казвам че го обичам това не е така. А и знам че и той ги разправя на всичките си гаджета, имам и доказателства няма значение. Ама и за него май вече не ми пука... Не ми пука защото разбрах какъв е, той е боклук ама пълен... И не заслужава нито един човек да му е приятел защото е предател.
Оф просто ми е супер, супер тъпо че прецаквам всичко всички и най-вече себе си... Просто не знам докъде ше го докарам вече... И не ми казвайте да се успокоя щото аз съм спокойна, даже вече ми е безразлично какво става, така или иначе не мога да бъда щастлива. Ама и няма значение, на кой му пука аз и не искам и на никой да му пука.
Не искам съвети, тъй като никой няма да ме разбере моята история е толкова прецакана и ужасна че чак ме е страх да си я припомня... Не ми помагайте не можете... Достатъчно е че ме изслушахте... Просто исках да си излея душичката!
Незнам какъв ти е проблема,
само разбрах че е сериозен![]()
Ще кажа само че винаги има решение на проблема какъвто и да е той
просто се иска много воля за да се справиш в такъв труден момент
и подкрепата от твои приятели.Нйа важното е да не се отказваш и
да си готова за промяната.А тоя дет ти прецаква живота защо седиш при него
бегай далеч та да не ти го прецаква,намери накой който да ти го оправи
мисля, че ти си се отдала изцяло на проблема си с това момче и си забравила наистина стойностните неща в живота. та ти имаш, родители, приятели, близки, на които със сигурност им пука за теб! ти имаш до себе си хора, които винаги биха направили всичко за теб! осъзнай това и им дай възможност да ти помогнат, макар и само като си близо до тях![]()
Nope. Говорите на изуст. Това което трябва да се направи е да говориш с него очи в очи и да се убедиш ти самата, че трябва да сториш нещо бързо, а не други да те убеждават. Една амбиция не може да бъде набита на сила, тва си е нещо което се прави с желание. Имаме долу-горе сходни проблеми, само че аз не искам да се откажа от чувствата си ... (тъпо мазо)
Не не изолирам родителите ми и приятелите ми, даже прекарвам свободното си време изцяло в тоя кръг, но казвам че не им пука защото едва ли разбират какво ми е на мен, точно защото никога не им се е случвал подобен проблем. Е може и да им пука, прави сте, ама това пак няма да ми реши проблема...
Само не ме карайте да говоря с него, защото ме е страх!Много ме е страх от него да не ме набие! Защото ме мрази!
Не мога да разбера от написаното от теб проблема ти.Нещо за това момче ли се отнася, че не можеш да се влюбиш след него ли, не можах да разбера?И един съвет:недей да казваш и да лъжеш момчетата, че ги обичаш, защото ако някой излъже така теб, предполагам няма да ти е приятно.
koalka, не си разбрала, не искам съвет тъй като проблема ми е нерешим
А иначе за момчетата не се притеснявай... И те не ме обичат, лъжем се взаимно...
И все пак мерси че отделихте време да ми прочетете темата! Thanks na all!![]()
![]()
Разкажи какво е станало,любопитно ми е![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Фани едно манарче и се клъцни