към 6 легнахме да спим, станахме в 10:30, ходихме на кафе и чак тогава се прибрах в нас
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Заспах някъде към седем часа (поне така мисля).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Аз заспах в 7:30 после станах в 10:00....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
м заспах към 6.30 и преди малко станах хах![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ne sum spala
Feel my pain
В 6 (сутринта) достигнах до леглотоСпах до 1-2
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Емии докъм 7 и 30 заспах за час и после карах докъм 12след тва закъртих по-сериозно.
прибрах се към 5 и не6то бях дропп и легнах към 6![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Към 9 сутринта ( як купон си беше ) после си легнах и станах към 1 оправих се за един час и си тръгнахме (компанията)от хотела в 3 и в 4 бях в нас![]()
До към 4-5, а станах в 3:30
до към три....и станах към 13
Към 4 и нещо решихме да станем по леглото и излязохме на разходка. Прибрахме се към 5 и си легнахме към 6 и нещо. В 9 станахме и в 12 и тръгнахме към София.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Легнах си към 4:30, защото трябваше да става в 8, за бачкането, иначе щях да стоя още.![]()
ъхъ. И от тогава до сега не съм мигвала.Първоначално написано от brain_stew
za posledno spah na 30ti do kum 2.30...na 31vi spah okolo 3 minuti v 1 saksiq i posle me subudiha...pribrah se dnes oba4e sum pila tolko mn 4e 4ak sega zapo4vam da iztreznqvam i se opitvam da se nasladq na 4uvstvoto da si nepiqn i da zapazq spomena...do utre kogato pak 6te se napiq![]()
Ударих 9ката тая нощ. В интерес на истината можех да издържа и до по-късно, но иначе щеше да ми се наложи или да се прибирам с автобус, или да седя там докато един приятел се сети, че уискито не е вечноАз избрах таксито
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
До 4,после алкохола ме повали!![]()
Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер.
И какво му е несериозното?![]()
Аз бях този гост деПървоначално написано от Анонимко
![]()
Я, забравил съм
Еми.. несериозна е. Изтрих няколко такива, тази викам да я локна, за показно.