Това вече съвсем стана като Ender's Game. Когато не могат да го преборят по правилата, учителите променят правилата, играят нечестно, мамят, подлагат го на тормоз и пълно изтощение, отнемат му всички добри войници изпод командването.. И той все успява да ги победи!

Та и този пост ми звучи като подобна ебaвка ма "учителите" - всички стандартни отговори са отхвърлени в самия текст. Тя не се притеснява и е отпусната, той е опитен и я възбужда.. Но все още имам някой и друг трик скрит в ръкава.

А на какво легло пробвате? На меко легло се получава така, че момчето прониква под много болезнен ъгъл и не става. Трябва на твърдо.

Освен това позицията също е много важна - мисионерска, ездачка, кучешката.. Това са трите, които съм чувал някой да пробва при дефлорация. Лично при мен мисионерската и ездачката (при която няма толкова нужда от твърдо легло) са сработвали, вече зависи от момичето. От теб.

Някои момичета имат проблеми с овлажняването. Използвайте лубрикант aka овлажнител. Хората казват, че имало по аптеките.. Аз съм купувал веднъж, от секс-шоп, и така си стои тубичката неизползвана.

Друг трик - да те докара до оргазъм веднъж (или, ако не стане само от веднъж, два пъти) по време на любовната игра. От една страна, при оргазъм секрецията на любовни сокове е доста по-обилна и ставаш много по-влажна от обикновено. От друга - тялото (в това число мускулите) се отпуска след оргазъм и няма да се стягаш толкова.

Това, че е на психическа основа, е повече от ясно. При някои момичета е защото Той води парада, а не самите те. Пробвай да бъдеш активната страна, може да ти хареса.

А може да имаш някакъв фетиш - предмет, действие, миризма, част от тялото (твое или на партньора) който да ти е необходим, за да се възбудиш. Ако е последното, може да ти е много трудно да откриеш какво точно РАБОТИ при теб. Но това е най-последен вариант. Пробвай всички останали и, ако нищо не проработи.. Пак пиши Може дори да ти уговорим час при експертите