Миличка и ние с моя сме се опитвали няклко пъти преди да стане. но просто си бях решила,че ще го направя,ще стискам зъби и ще издържа. А и той не беше опитен и тъмната стая допълнително усложниха нещата. Знам,че не е съзнателно-това е инстинкт срещу проникване на чуждо тяло в теб. но просто не го мисли. болка има,но се търпи и е все едно ти бият инжекция. Освен това не се мъчи да си активна-може да те заболи пвече. Абе с 1 дума-вземи решението но истински и искрено и изтрай 10 секунди. Аз му казах-и да се дърпам и да казвам да спреш-няма да ме слушаш. Ако така продължаваме няма да правим секс никога. И странното е,че не се дръпнах и не се стегнах точно тогава. беше ми смешно,че се суетим 5 мин. в тъмницата как точно да стане и как ще е най-удобно и когато проникването се случи си мислех за това колко смешни сме от страни и изобщо не разбрах какво става докато не усетих нещо странно в мен. нека проникването не е задължителе елемент,а част от волната програма и да дойде спонтанно и ненадейно. и да ти кажа-10 секунди болка си струват всички прерасни мигове,които ще изживееш после с любимия човек!