.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    6okolad4e
    Guest

Как да разбера харесва ли му?

От скоро съм интимна с приятеля си и съм много неуверена. Опитах се да му намекна да ми казва какво иска, какво обича и какво му е приятно, но пък на него май не му е много удобно да ми ги казва тия неща. Не знам дали нещата, които правя му доставят удоволствие. Да речем като му правя свирка, как да знам харесва ли му или как би му било по-приятно? Момчета, как изразявате какво ви е приятно и какво не. Също така избройте някои части от любовната игра, които ви доставят най-голямо удоволствие.

Голям фен
    Опитай да го насърчиш, като му казваш по време на секс какво харесваш. Може би и той ще се поотпусне и ще започне също да ти казва или показва.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Няма какво да искаш съвети от нас. Магията е сама да откриеш това, което му доставя удоволствие, защото всеки мъж и всяка жена са различни. Няма неща, които са универсални.

Това, че не ти показва дали нещо му харесва или не, е нормално за момчетата. Ние сме грешно възпитани, че само момичетата изразяват гласно емоциите си, а момчетата трябва да са винаги безчувствени. С времето той ще разбере колко глупаво е това възприемане.

Единственият стопроцентов и единственият наистина необходим съвет, който мога да ти дам, е - доставяй му удоволствие с желание и не се страхувай да експериментираш. Колкото повече неща опитваш, толкова повече тайни негови "копчета" ще откриваш.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Почти не издавам с действия това което изпитвам. Но щом ти дава, значи му харесва

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз правя така-прилагам 4-5 нещица и питам кое най-много се харесва. Естествено отговорът е-всичко. Обече-задавам въпросът докато правя нещо и усещам по гласа. Стане ли дрезгав-давай момиче-харесва му много!

Фен
    Град
    Свищов
    Е сама трябва да откриеш какво му харесва и какво не,усеща се по дишането
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {Poison}
    ebasi groznata snimka

Фен
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ebasi groznata snimka
    Не смяташ ли,че постъпваш супер глупаво като се изказваш така за човек,когото въобще не познаваш и в тема,която няма нищо общо с мен,в частност моята снимка.

Guest
    ebasi groznata snimka
    emi dai da te vidim tebe kolko si hubav/a

Град
    Свищов
    ebasi groznata snimka
    Не смяташ ли,че постъпваш супер глупаво като се изказваш така за човек,когото въобще не познаваш и в тема,която няма нищо общо с мен,в частност моята снимка.
    наистина,ленче-и по-хубави снимки си вадила на показ. Смени я!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ebasi groznata snimka
    наистина,ленче-и по-хубави снимки си вадила на показ. Смени я!
    emi ti pyk krem4e nedei si slaga 4e shte se izlojish syvsem (ako ima nakyde da se izlagash pove4e de) \/ \/ \/

Град
    Свищов
    Аз не съм толкова нарцистична натура,за да си слагам вместо аватар снимката,въпреки,че се намирам за хубава!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз не съм толкова нарцистична натура,за да си слагам вместо аватар снимката,въпреки,че се намирам за хубава!
    E, nikoi ne e o4akval da si zle kato nqkoi drugi vuv foruma...

Guest
    ebasi groznata snimka
    Edinstvenoto super glupavo ne6to tuka e tova 4e si slojila nqkva grozna snimka tuka, koqto horata nqma kak da izberat da ne im se pokazva.
    Tova, 4e ne te poznavam ne e nikakuv argument, za6toto glupavite ti postove i o4evidno prekalenoto samo4uvstvie i sebelubie ti li4at otdale4, pone 90% of momi4etata vuv foruma izglejdat po dobre ot teb, no kolko ot tqh sa si slojili sobstvena snimka? I kolko ot tqh biha si slojili ako bqha grozni kato teb? To4no nikolko!

Фен
    Град
    Свищов
    Айде стига сте преебавали темата,каквото искам ще си сложа за аватар,к'вото-такова,не ме занимавайте с глупости.

Фен
    Град
    Свищов
    Ами аз не съм анонимна,не влизам като "Гост",изказвам това,което мисля,сложила съм си своята собствена снимка и не ми пука,кой какво мисли за мен,това е въпрос на личен избор.А относно постовете ми дали са глупави или не-това не те интересува,като не ти харесва снимката ми не ме гледай,въобще недей да четеш какво съм писала,защото всичко е тъпо ок?Не ме интересува ни най-малко "анонимните" ти нападки,ясно ли ти е?
    Не съм си сложила лигави аватари на някакви анимирани принцески,куклички,барбита и прочие,
    Айде с две думиry Up!

Guest
    ebasi groznata snimka
    Edinstvenoto super glupavo ne6to tuka e tova 4e si slojila nqkva grozna snimka tuka, koqto horata nqma kak da izberat da ne im se pokazva.
    Tova, 4e ne te poznavam ne e nikakuv argument, za6toto glupavite ti postove i o4evidno prekalenoto samo4uvstvie i sebelubie ti li4at otdale4, pone 90% of momi4etata vuv foruma izglejdat po dobre ot teb, no kolko ot tqh sa si slojili sobstvena snimka? I kolko ot tqh biha si slojili ako bqha grozni kato teb? To4no nikolko!
    A ti koi si 4e da kazvash koi kakyv e? Shto se ne poglednesh v ogledaloto smeshko? Jalko za teb, dosta myka ima v teb, gorkoto dete Vseki moje da si slaga kakvoto namira za dobre kato avatar i nishto ne moojesh da promenish kolkoto i da zavijdash na nqkoi hora

Guest
    Айде стига сте преебавали темата,каквото искам ще си сложа за аватар,к'вото-такова,не ме занимавайте с глупости.
    kato ne ti se zanimava s gluposti 6to si slojila taq glupost za avatar be ? Ebati zleto... 4e i qde laina razni, ne se bila pisala anonimna, puk sled tva postva kato gost da se napravi sqka6 ima nqkoi drug koito da q podkrepq, sled kato takuv nqma... smeh smeh... ebati jalkoto izpadnalo kompleksar4e

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре да мине малко време и тогава да го питаш, защото сега като нищо може да се е притеснил и да не ти казва.Но ти просто експериментирай и съм сигурна, че това нещо ще му хареса.

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии пробвай различни неща.. експериментирай а дали му харесва.. ами пак го питай или направо докато правите нещото му кажи "харесва ли ти?" и ще разбереш и по гласа му , по изражението му по това дали мърка
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest

Re: Как да разбера харесва ли му?

Цитирай Първоначално написано от 6okolad4e
    От скоро съм интимна с приятеля си и съм много неуверена. Опитах се да му намекна да ми казва какво иска, какво обича и какво му е приятно, но пък на него май не му е много удобно да ми ги казва тия неща. Не знам дали нещата, които правя му доставят удоволствие. Да речем като му правя свирка, как да знам харесва ли му или как би му било по-приятно? Момчета, как изразявате какво ви е приятно и какво не. Също така избройте някои части от любовната игра, които ви доставят най-голямо удоволствие.
    По принцип си казваме направо какво ни харесва и какво не в повечето 99.99 случай. ама твоя индивид нещо не е наред явно и не си казва. Ритни го в чатала и виж изажението му, ако му харесва ще се свие ако ли не и остане прав, кукло, авера ти не е момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си