Ситуацията е следната ОБИЧАМ едно момиче до ПОЛУДА ....... но преди няколко месеца тя скъса с приятеля си ..... Бившия и приятел и аз сме много добри приятели, мислех си че вече между тях няма нищо, но...... Една вечер ги виждам да се мляскат Някога си мислех че и тя изпитва нещо към мен но явно съм се лъгал !!!!!
даите ми съвет как да я забравя .....................
не съм предполагам че момиче може да ме нарани така ......... никога не съм се влюбвам толкова силно (((((((((((((((((((((
Trudno e .. Mnogo e trudno da zalichish ot syrceto si nqkoi koito tam e ostavil sledi.. ito po specialni sledi... No ako imash volqta.. da obyrnesh na drugata stranica (kolkoto i klishirano da zvuchi) .. shte q zabravish.. Pyk i vremeto se nadqvam da ti pomogne.. Vremeto lekuva....
Mi ako tolkova mnogo iska6 da q zabravi6 izlizai s drugi momi4eta i ne milsi za neq...ne se bezpokoi tova nqma da ti e edinstvenata golqma lubov prez jivota ti...
Edva li niakoga chte ia zabravich,ochte poveche,ako e viarno tova,koeto kazvach-che ia obichach do poluda!No s vremeto vsichko chte otchumi i trapkata chte mine,chte srechtnech drugi momicheta!Ne go kazvam samo taka,spodeliam lichen opit!Moje bi chte ti otneme izvestno vreme,no chte go prejiveech!Ochte poveche,che v tazi vazrast se vlubvame,posle kasame,makata ni trae nay-mnogo mesec i otnovo se vturvame v nova lubov!Triabva da sviknech-takav e jivota!Osven tova do kolkoto razbiram s neia ne ste bili gadjeta,tia ne ti e davala povod da smiatach,che mejdu vas moje da ima nechto,tay che dori da ne se mliaska s nay-dobria ti priatel,koeto moje strachno da boli,sigurno e chtiala da se mliaska s drug,koeto chte boli ne po-malko!Mislia,che ako toy naistina ti e dobar priatel,triabva da priemech deystvitelnostta i da se radvach za nego,vse pak sa bili gadjeta!Na nego sigurno mu e bilo tejko kato sa skasali!Az po princip ne viarvam v priatelstvoto,no znam kolko e tejko blizak chovek da te predade,tay chete razbiram-vseki chovek e razlichen-silata na makata i nachina,po koyto obicha vsekigo e razlichna,no ako iskach da zapazich priatelstvoto si,a az te savetvam da go napravich,tay kato iavno niamach chans s momicheto,triabva da prodaljich napred i da skriech ranata si,hodi na diskoteki,zabavliavay se-sigurna sam,che tvoiata lubima skoro chte bade izmestena ot druga,koiato chte te dari s lubovta!Badi silen i pomni,che ako ti sam ne iskach da zabravich,samosajaliavach se i mislich neprestanno kolko si nechtasten,nikoy drug ne moje da ti pomogne!