.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

нз какво ми става

Първо честита нова 2007 година \/

Благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат това и ако ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна.Та ето я моята история:лятото рабитих като сервитьорка и там се запознах с един човек.Може би е важно да кажа,че аз съм на 15,почти 16,а той не съм сигурна,ама е около 30.Той е приятел на бармана и на една сервитьорка,че заради тях често идваше.Твърдеше,че се е влюбил в мен,беше много вулгарен и ми говореше някви ужасни неща които не ми се изричат.Мен даже страх ме хващаше като го видех,намерил беше телефонния ми номер и постоянно ми званеше и ми пращаше смси.Аз не му отогварях!Напуснах работа и дойде време за училище,доста често ми праща смси и все още твърди,че е влюбен в мен и не ме е искам само за едното е**не.Не му вярвах,но проблема е в това,че от скоро сам много объркана.Често мисля за него и се замислям над думите,които ми е казвал,нз какво ми става.Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    WTF

Pishi mu che ne ti e do tva i da se razkarva.

Твърдо го зарежи лъже те,но ако много го харесваш да знаеш,че само ще те използва реши сама!!!

WtF???
    Дъ бест аватар от галерията

мммммммм......заеби го тоя за едното ебане е!!!! не си струва
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    мила,ти на 15 ... той на 30 сама помисли

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Изобщо не си и помисляй да имаш нещо общо с тоя тип. 100000000% те иска само за едното ...... Не бъди наивна!!!

Много съм мислила,не съм му вярвала на думите,но и аз самата нз какво ми е Преди не можех да го гледам,ама явно се оплитам в думите му Не би трябвало да му вярвам ама...
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest

Re: нз какво ми става

Цитирай Първоначално написано от pilencetoo
    Първо честита нова 2007 година \/

Благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат това и ако ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна.Та ето я моята история:лятото рабитих като сервитьорка и там се запознах с един човек.Може би е важно да кажа,че аз съм на 15,почти 16,а той не съм сигурна,ама е около 30.Той е приятел на бармана и на една сервитьорка,че заради тях често идваше.Твърдеше,че се е влюбил в мен,беше много вулгарен и ми говореше някви ужасни неща които не ми се изричат.Мен даже страх ме хващаше като го видех,намерил беше телефонния ми номер и постоянно ми званеше и ми пращаше смси.Аз не му отогварях!Напуснах работа и дойде време за училище,доста често ми праща смси и все още твърди,че е влюбен в мен и не ме е искам само за едното е**не.Не му вярвах,но проблема е в това,че от скоро сам много объркана.Често мисля за него и се замислям над думите,които ми е казвал,нз какво ми става.Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя
    emi ako si razvratna i izvratena kurva, naprao mu pi6i da se vidite, ina4e e qsno 4e trqq si smeni6 nomera i da ne go razdava6 na koito ti padne i da preduprejdava6 da ne go davat na nikogo i da ne si ostavq6 gsma det ti padne, za da ne moje koito si poiska da ti razbere nomera... ama kude akul...

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Nevqrvai v dumite mu
    I ne zabravqi vyzrastovata vi razlika
    Pishi mu sms da te ostavi namira i ne se oplitai v mrejite mu kato nqkoq glupachka (ne kazvam che si glupachka )
    Ako go ostavish da te oplete v mrejite si - pomni mi dumata posle mnogo mnogo ste syjelqvash..ama ste byde mnogo mnogo kysno Sloji krai dokato vse oste tva ne e zapochnalo

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Nevqrvai v dumite mu
    Pishi mu sms da te ostavi namira i ne se oplitai v mrejite mu kato nqkoq glupachka (ne kazvam che si glupachka )
    Ako go ostavish da te oplete v mrejite si - pomni mi dumata posle mnogo mnogo ste syjelqvash..ama ste byde mnogo mnogo kysno Sloji krai dokato vse oste tva ne e zapochnalo

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Nevqrvai v dumite mu

Мега фен Аватара на koalka
    Когато човек е влюбен не говори гадни и вулгардни неща и не ти праща някакви смс-и с нецензурно съдържание така да се изразя.Ти си на 15, а той е на 30 и си е помислил, че като ти каже,че е влюбен в теб веднага ще получи секс.Не му пускай при никакви положения!И само да ти кажа, че от един 30-годишен, при положение, че ти си на 15, само секс можеш да получиш.Не се надявай на повече.Не го прави и ще видиш, че се откаже.

Град
    VaRnA
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Nevqrvai v dumite mu
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Не се занимавай с него. Той не може да ти предложи нищо друго, само секс. Не се оплитай в лъжите му. Кажи му ясно, че не желаеш да те притеснява повече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Благодаря за всички отговори Проблема ми се реши сам.Аз не му отговарях на смсите и онзи ден той сам прекрати всичко.Каза че много държал на мен,ама не искал да ми досажда,съжелявал се,че нищо не се е получило и накрая ми написал Сбогом

ostei go

Hubavo e 4e si se os1znala na vreme.. Stot malko kofti zvu4i 15godishna s 30godishen.... Te decata vi moje da mu vikat dqdo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си