Цитирай Първоначално написано от pilencetoo
Първо честита нова 2007 година \/

Благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат това и ако ме посъветвате нещо ще съм ви много благодарна.Та ето я моята история:лятото рабитих като сервитьорка и там се запознах с един човек.Може би е важно да кажа,че аз съм на 15,почти 16,а той не съм сигурна,ама е около 30.Той е приятел на бармана и на една сервитьорка,че заради тях често идваше.Твърдеше,че се е влюбил в мен,беше много вулгарен и ми говореше някви ужасни неща които не ми се изричат.Мен даже страх ме хващаше като го видех,намерил беше телефонния ми номер и постоянно ми званеше и ми пращаше смси.Аз не му отогварях!Напуснах работа и дойде време за училище,доста често ми праща смси и все още твърди,че е влюбен в мен и не ме е искам само за едното е**не.Не му вярвах,но проблема е в това,че от скоро сам много объркана.Често мисля за него и се замислям над думите,които ми е казвал,нз какво ми става.Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя
emi ako si razvratna i izvratena kurva, naprao mu pi6i da se vidite, ina4e e qsno 4e trqq si smeni6 nomera i da ne go razdava6 na koito ti padne i da preduprejdava6 da ne go davat na nikogo i da ne si ostavq6 gsma det ti padne, za da ne moje koito si poiska da ti razbere nomera... ama kude akul...