- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като КУчКа На НовА ГоДиНА! ;(
Хора много ми е зле.СНо6ти искарах нг с компанията ми.Всичко бе6е ок докато не пиймах и започнаха авантюрите с М. Аз отдавна го харесвах но на никой не бяг казала.Намеси се и С. ,която също искаше М. за себе си! Слязохме долу на входа с една др двойка и пушихме трева.Много ни се ядосаха горе и едва не се сбиха заради нас! Сега ние сме виновни че провалихме вечертаи и дори някои си тргхана като казаха "Не искам да празнувам нова година с наркомани!" ..а Господи,аз не съм пушила никога-само 1 път си дръпнах!?
Какво да правя,как да си върна доверието им пак!?![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Хм, сигурно съм оставил машината на времето в другото сако.
He who runs with aggression walks with no dignity
emi nqma da stane, kato si prosta sama 6te si nosi6 posledstviqta!Първоначално написано от feshankaa
i mnogo pravilno ot strana na ostanalite da postypqt taka
Mnogo trudno shte si go vyrnesh..vednyj padnesh li v ochite na nqkogo..pochti nikoga nqma vryshtane nazad...Ama spored mene ti si si vinovna ..sorry che go kazvam ama spored mene e taka - sega si nosi posledstviqta
мила , говори с тях .. нали за тфа са приятелите ... да ни разбират и ние тях![]()
emi nqma da stane, kato si prosta sama 6te si nosi6 posledstviqta!Първоначално написано от feshankaa
i mnogo pravilno ot strana na ostanalite da postypqt taka
Няма смисъл да пишеш двва пъти едно и също! А доколкото упрекитеПървоначално написано от Анонимко
Знам ,че съм виновна и осъзнавам грешката си! Но...не могат лида го превъзмогнат някой от тях точно,защото почти вс да не казвам всички пушат...мн рядко но опитват! ...
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
радвам се за теб !Първоначално написано от feshankaa
неможе без простотии на нг
![]()
и да ти кажа доверието се връща най-трудно
Mi mnogo glupavo si postypila mili4ka....sama si si vinovna...i da ti kaja ne vsi4ki pu6at trevolqci i t.n....Gorda sym da kaja, 4e ne sym opitvala-i nqmam namerenie.A ina4e po temata...Dosta trud trqbva da poloji6, za da opita6 pone da si vyrne6 priqtelite...Sega pone znae6 kakvo e da padne6 v o4ite na nqkoi i da se opia6 da se izka4i6 otnovo.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Да си мислила на време...То човек като се напие не знае какво прави.Спокойно,имало е и по-зле от теб и като пример давам себе си![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Съгласна съм, ако са ти приятели ще те разбератПървоначално написано от Dead`Heart
![]()
Ae tazi pyk se radva....Първоначално написано от evil lady in black
Bojeeeee ujas!!!
Е, добре, ти не им ли обясни?!Ако са ти приятели ще те разберат и ще ти повярват...
Послушах ви и говорих с тях! Поисках извинение от всички и те ми го дадоха! Сега остава само да кажа на М. че няма да тсане нищо м-у нас за да си запазя достойнството...Първоначално написано от koalka
![]()
be ti seriozno li si misli6 4e sum si igral da go pi6a dva pyti absolutno edno i su6to i to s 15 minuti razlika? Nqkva gre6ka vuv foruma e.Първоначално написано от feshankaa
A tova 4e drugite pravili taka ne e nikakvo opravdanie, sus te4enie na vremeto otno6eniqta 6te se poopravqt, no pak si zavisi dali nqma da se izloji6 otnovo.
Мисля, че е по-добре да се напиеш пред приятелите си отколкото пред майка си както направих азЩе им мине, ама поговори с тях кажи им че си биула под влияние на алкохола, че искрено съжаляваш абе съчинявай някви сърцераздирателни работи и ще им мине повярвай ми
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
а така!Първоначално написано от feshankaa
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Мерси много на всички!![]()
приятелите не винаги разбират!Първоначално написано от koalka
остава ти само да се надяваш, че доверието им ще се върне, а ти през това време се старай да не се изкушаваш втори път![]()
Първоначално написано от Crafter
![]()
Ее.. аз не разбрах за какво точно са ти се ядосализа това,че сте пушили трева ?!;] е какво толкова лошо има ?в смисъл не казвам,че е хубаво де... ама не си направила кой знае какво,че чак да им проваляш вечерта и т.н..
и в нашата компания понякога се случва някои да си попушват от време на време..
по-добре иди и поговори с тях и такам.. друг начин няма.Би трябвало да те разберат.А и все пак си била леко пияна.. имало е и повод.Това,че си си дръпнала веднъж не озчава,че си наркоманка!
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
хора не четете ли тя вече е говорила с тях! :P
Let The BEAT Control Your Body
само не разбрах защо след като го харесваш не може да стане нищо м/у вас..ако е заради така наречената ти приятелка С. , забрави за нея и оставете момчето само да направи избор,дали изобщо иска някоя от двете ви..и ако която и да избере..другата би трябвало да разбере и да се отдръпне,независимо дали това ще си ти или приятелката ти.Айде успех и горе главатаПървоначално написано от feshankaa
![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
Наистина доверието се връща най-трудно,и вече изгубено веднъж незнам какво трябва да се случи за да се върне! Опитай се да говориш с тези хора ...Първоначално написано от evil lady in black