.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}

Re: Като КУчКа На НовА ГоДиНА! ;(

Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Хора много ми е зле.СНо6ти искарах нг с компанията ми.Всичко бе6е ок докато не пиймах и започнаха авантюрите с М. Аз отдавна го харесвах но на никой не бяг казала.Намеси се и С. ,която също искаше М. за себе си! Слязохме долу на входа с една др двойка и пушихме трева.Много ни се ядосаха горе и едва не се сбиха заради нас! Сега ние сме виновни че провалихме вечертаи и дори някои си тргхана като казаха "Не искам да празнувам нова година с наркомани!" ..а Господи,аз не съм пушила никога-само 1 път си дръпнах!?

Какво да правя,как да си върна доверието им пак!?
    радвам се за теб ! неможе без простотии на нг
    и да ти кажа доверието се връща най-трудно
    Дамм доверието се гради с години а се руши за минути...Абе говори с тях...аре дано управиш нещата
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Za_Neq
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Послушах ви и говорих с тях! Поисках извинение от всички и те ми го дадоха! Сега остава само да кажа на М. че няма да тсане нищо м-у нас за да си запазя достойнството...
    само не разбрах защо след като го харесваш не може да стане нищо м/у вас..ако е заради така наречената ти приятелка С. , забрави за нея и оставете момчето само да направи избор,дали изобщо иска някоя от двете ви..и ако която и да избере..другата би трябвало да разбере и да се отдръпне,независимо дали това ще си ти или приятелката ти.Айде успех и горе главата
    Мисля си че просто тва е било илюзия ,моментна грешка... Говорила съм с М. и се изяснихме ! Сега искрено искам да се оправи със С. защото тя наистина го обича и заслужата вниманието му...Аз не го харесвам толкова силно,а тя е луда по него.И двете преди пак се бяхме скарали за момче ,но тогава беше различно....
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си